We11y nyerte a szegedi HUNESZ FIFA Masters versenyt!

We11y nyerte a szegedi HUNESZ FIFA Masters versenyt!

A Tier 3-as LvLUp által szervezett versenyt Kick-off módban bonyolították le PS4-en, és a döntőben We11y 3:1-re nyert Lecke16 ellen, ezzel elhódította az első helyet.

A HUNESZ FIFA Masters második versenyét Szegeden a LvLUP e-sport bárban rendezték január 11-én, szombaton. Nem kevés játékos indult el a megmérettetésen, viszont a Tier 3-as besorolás miatt a FUT helyett most Kick-off módban bonyolították le a mérkőzéseket.

A fináléig végül két fiatal ember verekedte el magát, Lecke és We11y. Mindkettejüknek 4 fordulót kellett teljesítenük, melyeket végül sikerrel vettek. A döntőben aztán mindketten a Barcelona mellett tették le a voksukat. Két különbség volt a kezdők között, Lecke Busquets helyett Vidalt rakta a kezdőbe, míg ellenfele We11y Alba helyett Firpoval kezdett. A sárga mezben lévő We11y az első félidőben már kettő nullára vezetett Leo Messi duplájával, amire Griezmannal tudott egyszer válaszolni Lecke, viszont az egyenlítés helyett a hajrában a győztes találat született meg, Suárezzel a 88. percben végleg eldöntötte az első hely sorsát.

A harmadik helyen a Petrovicskriszt legyőző Tomas13 végzett.

A végeredmény:

  1. We11y
  2. Lecke16
  3. Tomas13
  4. Petrovicskrisz

A diadalért és a további helyezésekért az alábbi jutalomban részesültek a játékosok:

  1. PSN Network kártya 24.000Ft értékben és 75 Masters pont
  2. PSN Network kártya 15.000Ft értékben és 50 MP
  3. PSN Network kártya 6.000Ft értékben és 25 MP

A folyamatosan frissülő ponttáblázat és a további fontos információkért látogassátok meg a HUNESZ FIFA Masters hivatalos weboldalát!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!