Top 200 Legendbe jutott LvL Up Wuncler Standardban és Wildban

Top 200 Legendbe jutott LvL Up Wuncler Standardban és Wildban

Két formátumban is top 200 Legendbe jutott a szegedi kártyás.

Egyetlen top 200-as helyezés is elérhetetlen a legtöbb kártyás számára, nem Wunclernek, a szegedi LvL Up Esports játékosának. A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság K&H Heathstone verseny Warmup kupájának ezüstérmese belehúzott 2020 első napjaiban. Mutatjuk a két decket, amivel sikerült beverekednie magát az európai szerver legjobbjai közé!

Wuncler's Legend #157 Wild Quest Mage

Deck kód: AAEBAf0EHoGyAv+dA9DBAp+bA/usA87vAooBlgX3DeKbA5jEArulA/yjA6sE0okDhRe/pAPLBMABw+oC1pkD2LsCgbED+g6ggAPWEcMWkqQD/awDgrQCAAA=

21 000 dustot sokféleképp el lehet költeni a játékon belül, de csak a legbátrabbak merészkednek addig, hogy összerakják a Wild Reno Quest Mage-et. Elképesztő mennyiségű érték bújik meg a deckben, ami egyszerre képes kihasználni az olcsó varázslatok és az Open the Waygate-ből kinyert extra kör erejét. Itt nem Antonidas és a Fireballok csapnak le az ellenfél arcára, hanem a 8/8-as Giantek vívják ki a győzelmet Jaina számára. Nagyon drága, de működik a kaotikus Wild metán belül, ezért döntött mellette Wuncler.

Wuncler's Legend #185 Standard Galakrond Rogue

Deck kód: AAECAaIHBrICrwSSlwPBrgPjtAPLwAMMtAHtAs0DiAfdCO/xAo+XA/WnA7muA/6uA6qvA86vAwA=

A nerfek után visszaestek a Galakrond Shamanok és átalakultak a Galakrond Rogue-ok is. A Necrium Apothecary + Mechanical Whelp/Anubisath Warbringer helyett ismét előtérbe kerültek a klasszikus kombó lapok, amiket jól kiegészíthetőek Galakronddal és az Invoke kártyákkal. Nem kell a Deathrattle RNG-ben bízni, elég csak folyamatosan generálni a Lackeyket, miközben lehet burstölni az ellenfél életerejét Leeroy Jenkinsszel, a Lifedrinkerekkel, Kronxszal, de akár az Eviscerate-ekkel is. A régi Tempo Rogue rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, mert hasonlóan pörgős paklit rakott össze Wuncler, amivel nagyon szép eredményt ért el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!