Valoran pajzsa a legsikeresebb támogató a tizedik szezon elején!

Valoran pajzsa a legsikeresebb támogató a tizedik szezon elején!

A tizedik szezon a statisztikákat is megbolygatta rendesen, mondhatni szinte minden a feje tetejére állt!

A tárgyak változtatása érinti a támogatókat is, hisz az ő tárgyaikat is módosította a Riot Games. Így megnéztük, hogy ennek hatására kik a legsikeresebb támogatók a tizedik szezon első frissítésében. Nézzük, melyik hősök kerültek be a legjobb háromba!

A támogatók bronzérmese Shaco, aki 2,16%-os népszerűségével és 52,93%-os győzelmi mutatójával tartja rettegésben a Szurdok lakóit! Flash + Ignite kombinációval 79%-ban, míg Exhaust + Ignite képességekkel a meccsek 17,5 százalékában használják.

Az ezüstérmes a 15,23%-os népszerűséggel rendelkező Blitzcrank, aki ezért cserébe 53,09%-os győzelmi arányt tud felmutatni. Meg kell hagyni, hogy népszerűségéhez képest elég jól használják a játékosok. Csupán 2%-ban visznek Flash + Exhaustot számára, emellett 97%-ban Flash + Ignite a népszerű kombó.

Az aranyérmes pedig nem más, mint az 53,71%-os győzelmi aránnyal és 1,42%-os népszerűségi mutatóval rendelkező Taric! Valoran pajzsára 82%-ban Flash + Ignite a választott Idézői képesség, 12%-ban pedig a Flash + Exhaust.

A lista további helyezettjei: negyedik helyen Volibear, ötödik Leona, hatodik Zilean, hetedik Soraka, nyolcadik Sona, kilencedik Alistar és a tizedik Bard. Az adatokat az op.gg oldaláról gyűjtöttük ki január 13-án.

Ti kit hoztok a leggyakrabban támogatónak?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!