Doinb is választott: ezek az FPX vb-s skinek várnak ránk

Nincs több kérdőjel, Doinb megerősítette az FPX kinézeteket.

A csoportkörökben nem voltak meggyőzőek, de az egyenes kieséses szakaszban nem volt kérdés, hogy 2019 legjobb és legerősebb LoL csapata a kínai FunPlus Phoenix. A világbajnoki cím mellé ezúttal is érkeznek majd az egyedi hőskinézetek, amiket hivatalosan is megerősített Doinb, a csapat középső ösvényese.

Sokáig kérdés volt, hogy melyik mides karakter kaphatja meg az egyedi skint, mivel Doinb Yasuot, Ryze-t és Nautilust említette a legtöbbször. Valószínű rengetegen örültek volna annak, ha a gyűlölt-imádott kitaszított kapja meg első VB-s skinjét, de erre nem volt reális esély, mivel a szabályzat értelmében olyan hős nem szerepelhet a listán, amelyiket nem választották a 2019-es Worlds során. Doinb végül azért döntött Malphite mellett, annak ellenére, hogy egyetlen egyszer, a GAM Esports ellen vitte be midre, mert a felesége egyik játszott hőséről van szó, ami éles meccseken is elég népszerű, ugyanis nem kell túl sok skill hozzá.

Ezzel véglegessé vált, hogy milyen FunPlus Phoenix hős kapják meg hamarosan a skineket, amelyek várhatóan 2020 júniusában  érkeznek meg az éles szerverekre.

  • Top - Kim “GimGoon” Han-saem - Gangplank (6 alkalommal választotta a Worlds során)
  • Jungle - Gao “Tian” Tian-Liang - Lee Sin (6 alkalommal választotta a Worlds során)
  • Mid - Kim “Doinb” Tae-sang - Malphite (1 alkalommal választotta a Worlds során)
  • ADC - Lin “Lwx” Wei-Xiang - Vayne (2 alkalommal választotta a Worlds során)
  • Support - Liu “Crisp” Qing-Song - Thresh (4 alkalommal választotta a Worlds során)

Mindegyik választott hőssel nagyszerűen játszottak a kínai csapat világbajnokai, bár sem Doinb, sem Lwx nem vitte túlzásba a Malphite / Vayne pickeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!