Hirdetés

Elégedetlenek Wukonggal, újabb változtatásokat kapott a Majomkirály

Ha így folytatja a Riot, akkor lehet, hogy a 10.2-es frissítésben sem érkezik meg az éles szerverekre Wukong.

Hirdetés

2019 utolsó napjaiban bejelentette a Riot Games, hogy Wukong végre valahára megkapja a tervezett mini-reworköt, ami meg is érkezett a PBE-re. A tesztszerveren már közel három hete elérhető az assassin hős, ami újabb komoly változtatásokat kapott. 

Strength of Stone (passzív)

  • Pajzs értéke 8 % maximális életerőről 12 % maximális életerőre növekedett
  • Pajzs mostantól minden sebzést levéd. Korábban csak a fizikai sebzést fogta fel
  • Passzív minden 12. másodpercben aktiválódik az eddigi 8 másodperc helyett. Először 12 másodperc volt, azt levitték 8 másodpercre, most újra 12 másodperc

Crushing Blow (Q)

  • Új: Wukon és a klónja 12/12,5/15/17,5/20 % bónusz sebzést oszt ki a következő 3 másodpercben a célpontnak
  • Eltávolították: Nem csökkenti a célpont armorját

A módosítások elég komolynak mondhatóak, ugyanis a minden típusú sebzést elnyelő pajzs miatt sokkal használhatóbb lesz mage-ek elleni matchupokban Wukong. Továbbá armorral sem kell rendelkeznie az ellenséges hősöknek, hogy a Crushing Blow komoly sebzést osszon ki, akár önmagában, akár E (mágikus sebzés miatt sokkal hasznosabb ennek a képességnek az új Q) + R kombóval együtt. Eddig is hatalmas burst sebzést volt képes kiosztani a láthatatlanságból támadó Majomkirály, de a fenti átalakítások miatt megérheti ismét bruiser buildet építeni neki, mivel a maximális életerőt jutalmazza a játék.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Riot sem tudja eldönteni milyen típusú hőst is szeretne csinálni Wukongból, akinek papíron a 10.2-es frissítésben kéne megérkeznie az éles szerverekre. Ezzel kapcsolatban lehetnek kétségeink, mivel a folyamatos átdolgozások elnyújtják a tesztelési szakasz időtartamát, ami elodázhatja a hivatalos "újra kiadását" a karakternek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?