Hirdetés

A dribbling és a lövések terén változik a játék a 10. frissítéssel!

Régen nyúlt már hozzá komolyabban az EA a játékhoz, az új évet viszont a mechanikát is módosító frissítéssel rukkoltak elő, érdemes végigolvasni.

Hirdetés

Az EA Sports el volt foglalva mostanában az ünnepekkel, na meg a Futmas, illetve a Team of the Year promóval. Rengeteg kártya érkezik folyamatosan a játékhoz, viszont sokat szerint problémák adódnak a játékmenettel is. Éppen ezért most végre előrukkoltak egy olyan patchel, amely ezen hivatott legfőképpen javítani. Lássuk mit kaptak a PC-sek, melyet hamarosan a konzolosok is élvezhetnek:

Gameplay

 • Növelték az érzékenységet az átlagosan 80-asnál nagyobb értékkel (Dribbling, Agility és Balance esetében) rendelkező játékosoknál labdavezetés - vagy mondjuk úgy cselezés - közben, abban az esetben, ha nem használ egy játékos semmilyen dribbling módosítót vagy Skill Move-ot. Könnyebben lehet majd kontrollálni és megtartani a labdát velük.
 • A tizenhatoson belülről (13.7 méteren belül pontosabban) leadott egyszerű lövések (easy shot) esetében könnyebb dolgunk lesz. Tehát ezekből valószínűbben keletkezik gól, mintsem kapufa vagy mellélövés.
 • A kis szögből megpróbált kapuralövésekből egy kicsivel nagyobb eséllyel születik találat mostantól.
 • A 30 másodperc helyett 15 másodpercre csökkentették az időtartamot, amit a játékosok a középkezdésnél maximálisan eltölthetnek.
 • Gyorsították a kapus kirúgásának passz animációját.
 • A zöld időzítéssel ellőtt labdák kicsit hatékonyabban lesznek.
 • A szabadrúgások esetében előre be kell állítani az irányt és csak utána végezhetjük el gyorsan őket. Ezzel akadályoznák meg a hibásan hamar elvégzett pontrúgásokat.
 • Sprint közben az egyenes irányú labdavezetés végén hamarabb lassul le a játékosunk, ha a Dribbling, Agility és Balance átlagos értéke meghaladja a 80-at.
 • Javították, hogy gyakran hibásan jelezte a lest a játék (két passzra váró játékosunk túl közel helyezkedett egymáshoz, és aki megkapta a labdát az nem volt lesen, míg a másik igen, a bíró mégis befújta).

Karrier mód

 • Gyengítették némileg az Ultimate nehézségi fokozatot.

További újdonságok

A jó néhány apróbb-cseprőbb FUT hiba fixálása mellett 71 labdarúgó arca is frissül, de ez csak a következő szerver update után lesz látható in-game, valamint nem tettek közzé képeket sem listát hivatalosan, hogy kiket érint a módosítás, de kikerült a netre már a PSG-ből egy csokor új arc:


Kattints a galériára a többi képért

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
 • Olacy 5 hónapja
  És a játék élményt mikor adják vissza a játékosoknak (ultimate team) ???ameddig nem tüntetik el a scriptet a játékból addig inkább tetrisezek!undorító mocskos EA levágnám a kezét aki így belenyúl a játékba!!!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?