Új PUBG pálya a láthatáron, valamint a Motor Glider is bekerül az élő szerverekre

A PUBG Corp. hivatalos bejegyzésben promózza az új területet.

Hamarosan vége a PUBG ötödik szezonjának, egészen pontosan magyar idő szerint január 15-én hajnali 1 óra 30 perckor köszönünk el az aktuális felvonástól. Helyére jön természetesen a hatodik szezon, amelyről néhány hivatalos információ már rendelkezésre áll. A PUBG Corp. hivatalos Twitter oldalán publikált két képet, ezek várhatóan egy új pályát ábrázolnak, melynek neve talán Jamila lehet, ami arabul gyönyörűt jelent.

Elképzelhető, hogy az új pályán egy új mechanika is bekerül a játékba, a falak átlőhetővé válnak majd, mint Rainbow Six: Siege-ben.

A képen egyébként a feltételezések szerint az új Season Pass ruházatai láthatóak.

Ezenfelül a PUBG Corp. azt is bejelentette, hogy érkezik az élő szerverekre a Motor Glider, nem is kell rá sokat várni, holnap már bent is lesz. A paraméterei nagyjából megegyeznek majd a Labs környezetben tapasztaltakkal, de néhány dolog azért változik:

  •  A jármű üres üzemanyag tankkal jelenik meg a pályán, így használat előtt fel kell töltenünk. A sárkányrepülőt a konzol játékosok is megkapják
  • A Labs környezetben 10 motor glider volt 10 spawn hellyel, és 100%-os spawn eséllyel, az élő szervereken viszont 40 különböző helyen jelenhet meg majd a 10 repülő 25%-os eséllyel

Végül pedig megjelent egy állítólagos teaser kép a PUBG Facebook oldalán az érkező C4 itemről, ám ezt rövidesen el is távolítottak. A képet érdemes fenntartással kezelni, ugyanis nem a hivatalos PUBG Facebook szerepel rajta, viszont a poszt PlayerIGN nevéhez fűződik, aki egy megbízható adatbányász.

Te várod már az új PUBG szezont? Újdonságokból nem lesz hiány az biztos.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!