Agüero a rekorder, az ő vezetésével jött meg a 18. TOTW!

Agüero a rekorder, az ő vezetésével jött meg a 18. TOTW!

Ha szerda, akkor megjött a Team of the Week legújabb kerete, a 18. csapat már este 7 órától bontható a csomagokból.

A 23 fős keret mindig izgalomba hozza a FIFA közösséget, és bár a Team of the Year érkezése még mindig nem csengett le teljesen, van aki inkább lemond rólunk, mivel nem lát esélyt a megszerzésükre. Nem úgy a Team of the Week lapok, ezeket talán egy fokkal könnyebb megszerezni.

Ezen a héten Bruno Fernandes az egyik szenzációja a futball világának. A Sporting CP játékosa duplázott a Setubal ellen, és ezzel még a Manchester United heves érdeklődését is felkeltette.

Ha már a vörös ördögöknél jártunk, leendő csapattársa, persze ez még nem biztos, szintén két gólt szerzett a Norwich City elleni 4:0 alkalmával. A Premier Leagueben Agüero az Aston Villa ellen volt bombaformában, a mesterhármasa a hétvége egyik legpompásabb teljesítménye volt. Az argentin ezzel a PL legtöbb mesterhármasát jegyző, valamint minden idők legeredményesebb Nagy-Britannián kívüli PL labdarúgója lett. Thierry Henryt és Frank Lampardot utasította maga mögé a PLT történetének gólrekordereinek listáján.

Neymar bár most nem tudta győzelemhez segíteni együttesét, duplája mégsem maradt észrevétlen a Monacoval összehozott 3:3 során. Samir Handanovic kapusposzton remekelt, az Atalanta elleni kifogott büntetője nagyon fontos 1 pontot jelentett az Internek. Ibrahimovic pedig nem csak visszatért az AC Milanhoz, de második meccsén gólt is szerzett a piros-feketéknél, bár ez most a svéd számára nem ért lapot. Azért az EA Sports sem ad mindenre TOTW kártyát vagy mégis?

De hogy ki kapott még jó lapot? Íme a felhozatal:

Kép

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!