A Riot csavart egyet a megszokott dolgokon, Sett hősbemutatóját mémesebbre vették

A Riot csavart egyet a megszokott dolgokon, Sett hősbemutatóját mémesebbre vették

A Riot Games igyekszik nyitni az újdonságok és az új ötletek felé, ilyen Sett hősbemutatója is.

A League of Legends világának legújabb hőse Sett már elérhető. A korábbi hetekben beszerezhető volt a kártyája, melyből ingyen megkapták a hőst azok a szerencsések, akik még időben felkeltették a főnök figyelmét.

Sett egy pusztakezes harcos, aki nem engedi, hogy bárki az útjába álljon. A ring félig vastaya, félig noxusi királya hagyja, hogy az öklei beszéljenek helyette, és nem bízza másra a piszkos munkát.

A fejlesztők szerint Sett akár a Dragon Ball szériájában is megállná a helyét, és talán még mindenkit le is verne ott. Ami talán nem is meglepő, hiszen két ökle, és ezáltal két passzívja is van. Természetesen a hősbemutató nem ment át teljesen poén faktorba, hiszen az elrejtett poénokon kívül ugyanúgy megismerhetjük Sett képességeit és játékmenetét részletesen bemutatva. 

Fontos továbbá megjegyeznünk, hogy a Riot az idei évben lassít a hősök kiadásának tempóján. Az elmúlt időszakban számos hős jelent meg szinte egymást követő rendszerességgel, ezen azonban lassítanak most egy kicsit.

Sett részletes hősáttekintéséről részletesebben pedig ide kattintva olvashattok.

A legújabb esemény pedig a mai napon veszi majd kezdetét, ami magával hozza a sokak által kedvelt ARURF módot is! Legyetek résen!

Nektek hogy tetszik a játék legújabb hőse, Sett?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!