2020 első felében ezek a Prestige skinek érkeznek a LoL-ba

2020 első felében ezek a Prestige skinek érkeznek a LoL-ba

Ezúttal sem menekülünk a Prestige skinek elől, nagy tervei vannak a Riotnak 2020 első felére.

Hamarosan eltűnnek a kliensből a 2019-es Prestige pontok, ezért még most kell elkölteni a maradékot, különben foghatjuk a fejünket, hogy hagytuk elveszíteni az értékes jutalmakat. Irány a Tekintélypontok Boltja!

Komolyabb spoilerek nélkül árulta el a Riot Games, hogy milyen terveket szövögetnek 2020 első felére. A Prestige pontból megvásárolható és az eseményekhez kapcsolódó Prestige skinek is gördülnek le a szalagról, így újra megcsappanhat a pénztárcánk tartalma, ha szeretnénk beszerezni az újdonságokat.

2020 első félévében a Tekintélypontokból megvásárolható skinek

  • True Damage Senna
  • Zyra
  • Zoe

2020 első félévének eseményeihez kapcsolódó Tekintély hőskinézetek

  • Mecha Kingdoms Garen
  • Malphite
  • Lucian

A True Damage és a Mecha Kingdoms tematikán kívül mást nem szeretne elárulni egyelőre a Riot, azonban így is örülhetünk. Malphite kifejezetten népszerű hősnek számít, ezért is választotta Doinb ehhez a karakterhez a FunPlus Phoenix skint és ezért gondolta úgy a Riot, hogy itt az ideje valami epikus kinézetnek az egyszerűen megtanulható és kezdőbarát hőshöz. Zoé kicsit a háttérbe szorult, mivel a folyamatos nerfek után nem találta meg a helyét, bár egy-egy mérkőzésen, azért még képes nagyot alkotni a hatalmas burst sebzéssel rendelkező hős. Luciannak már eddig is nagyon jó skinjei voltak, de a Prestige kiadás egy újabb mérföldkövet jelenthet a karakter életében. Zyra főleg támogatóként vethető be, de nem tartozik a népszerűbb pickek közé, hátha a Tekintélykiadás segít ezeken a számokon.

Minden új 2020-as kinézet mellé jár majd ikon és border is, sőt egyedi idézői ikon is, azonban ha ládából vagy rerollból nyitunk Tekintélykiadást, ahhoz csak a sima ikon és a border jár. A 2020-as Prestige pontokat egészen 2021. január 28-ig lehet majd beváltani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 



Kövess Minket!