Pomázra látogat a HUNESZ FIFA Masters, éles a nevezés a pontgyűjtésre!

A sorozat harmadik állomásán, egy Tier 3-mas tornán gyűlhetnek össze a legjobb FIFA-sok az MTK Budapest és a Pomáz Sport Pub szervezésében.

Az offline versenyt január 25-én szombaton rendezik a Pomáz Sport Pub-ban, és a megmérettetés kezdete 14 óra. Erre az offline eseményre van nevezési díj, méghozzá 1000 forint egy főre. Nevezni csak a 14 évnél idősebb játékosok vehetnek részt! A 18 év alatti szülői beleegyező nyilatkozat itt tölthető le, és ezt a helyszíni regisztrációnál kell leadni. Befizetni a regisztrációs díjat az alábbi esemény részletei között megtalálható számlára tudjátok elküldeni január 21., kedd este 10 óráig.

JELENTKEZEM A VERSENYRE!

Csak PlayStation 4 konzolon lehet majd játszani, és az előző versenyhez hasonlóan itt is Kick-Off módban kell megküzdeniük a résztvevőknek. A helyezések függvényében itt Masters Pontokat osztanak ki, valamint a legjobbaknak értékes nyeremények üthetik a markukat:

  1. hely 15.000 forint értékű Konzolkirály online vásárlási utalvány & TrollFoci – Hálószaggató ajándékcsomag
  2. 10.000 forint értékű Konzolkirály online vásárlási utalvány & TrollFoci – Hálószaggató ajándékcsomag
  3. 5.000 forint értékű Konzolkirály online vásárlási utalvány & TrollFoci – Hálószaggató ajándékcsomag

Az első 75, a második 50, a harmadik 25 Masters Pontot kap, de egészen a 15. helyezésig jár az MP természetesen. Ne felejtsétek a pontok gyűjtése fontos, hiszen ezek alapján dől majd a sorozat végén kik kerülhetnek be az egy milliós díjazású döntőbe! A 2020-as menetrendért, a ranglistáért, és minden további információért látogassátok meg a HUNESZ FIFA MASTERS hivatalos oldalát.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.