Hirdetés

Üres barátlista és használhatatlan chat: nem nálunk van a hiba

Komoly hibákkal küzd újra a League of Legends kliense.

Hirdetés

Már nem először fordul elő a hiba, hogy a barátlistánkról hirtelen eltűnnek a nevek és a csevegésfunkció totális káoszba fullad. Szerencsére a Riothoz viszonylag gyorsan eljutnak ezek a jelzések és alig néhány óra leforgása alatt már orvosolják is a hibát.

A hajnali órákban tették ki az alábbi tweetet, de ez még nem jelenti azt, hogy mindenkinél megoldódtak a problémák. Európában és Észak-Amerikában is voltak játékosok, akik nem tudtak kommunikálni barátaikkal, ezért ha még mindig fenn áll a hiba, akkor sem kell kétségbe esni. Nincs értelme újraindítani percenként a klienst, attól nem változik semmi. Bele kell törődni, hogy vannak hibák és el kell fogadni azt, hogy időbe telik ezeknek a felderítése és kijavítása.

Ha már barátlista, valószínű csak kevesekhez jutott el az információ, hogy más szerverekről is lehet a League of Legendsben barátokat gyűjteni. Mindössze annyi a trükk, hogy az idézőnév mögé oda kell írni, hogy melyik szerveren található a játékos. Például: Perkz#EUW, Rekkles#NA, Hide on bush#KR és így tovább. Játszani természetesen nem tudunk majd ezekkel az ismerősökkel, de elmondhatjuk magunkról, hogy megvan Faker a barátlistánkon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • cstomi468 8 hónapja
    Csak anyit h én karácsony másnapján észleltem elősször a hibát 28. án jelentettem na azóta mindennap reménykedek benne h a 3. mecsre talán visszajön a barátlista.(xd megjavították) köszi a tipp et nem tudtam h mád szerveren lévőket is fel lehet venni
    0 0 Válasz
  • EndeMorke 7 hónapja
    Mikorr nem
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés