Perkz és Caps pozíciót cserél a tavaszi LEC szezonra

Garantáltan megéri majd nézni a G2 Esports LEC mérkőzéseit.

Hivatalosan is bejelentette a G2 Esports egyik tulajdonosa, Carlos "ocelote" Rodriguez Santiago, hogy a MAD Lions elleni nyitómeccsen Luka "Perkz" Perković és Rasmus Borregaard "Caps" Winther pozíciót cserél. Ez azt jelenti, hogy Perkz visszakerül a középső ösvényre, Caps leballag az alsó ösvényre, az ADC posztjára.

A váltás kicsit szokatlannak tűnhet, ugyanis a G2 2019-ben feltörölte Európával a padlót, behúzott egy MSI bajnoki címet és egészen a világbajnoki döntőig menetelt, ahol a FunPlus Phoenix tudta csak megállítani őket. Amiben bízhat a csapat és a G2 rajongók tömege, hogy Caps és Perkz is komfortosan mozog új posztján. Perkz EU egyik legjobb midesének mondhatta magát, mielőtt Caps ("a másik legjobb mides") megérkezett a Fnatictól a G2-hoz. A két midessel felálló G2 többször is átvariálta a kezdőjét attól függően, hogy milyen karaktereket választottak és milyen taktikát építettek fel a pick / ban során.

Ocelote leszögezte, hogy ha nem sikerül jól teljesíteni az új kezdővel, akkor természetesen visszaáll minden az eredeti állapotába és a Summer Splitet a Wunder-Jankos-Caps-Perkz-Mickyx ötössel kezdi meg a G2. Amíg tavaly a G2 alapjaiban változtatta meg a bot lane metát, most még nagyobb fába vágja a fejszéjét Európa legerősebb csapata, ugyanis nem titkolt céljuk, hogy az egész kompetitív játékmenetet a saját stílusukra szabják. Az idő majd eldönti, hogy igaza volt-e az edzői stábnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.