Digitális bankot nyitna az egyik leghíresebb gamer márka

Az új Fintech cég a fiatalokat, a középkorúakat, illetve a kisebb vállalkozásokat szeretnének megcélozni a szolgáltatásaikkal.

2020. január 2-án a Razer digitális bank licenc kérelmet nyújtott be Szingapúrban. A gamer márka év eleji nyilatkozata alapján Razer Youth Bank lesz a szolgáltatásuk neve, és fiatalokat, középkorúakat, illetve kisebb vállalkozásokat szeretnének megcélozni a szolgáltatásaikkal, már amennyiben a szingapúri hatóságoktól megkapják az engedélyt. 

Amennyiben sikerrel járnak, digitális bankká válnak annak teljes szolgáltatásaival, mint a számlavezetés, befektetéseket kezelése, valamint kölcsönöket is nyújthatnak a felhasználóik számára. A Razer elmondta, hogy a banktermékeik fejlesztése érdekében együtt fognak dolgozni olyan cégekkel, mint a SkyScanner, (jegyfoglaló alkalmazás), illetve a Visa (pénzügyi vállalat, főleg bankkártya kiadásokkal foglalkoznak). Malajziában a gaming vállalat már ki is adta az "elektronikus pénztárcáját", a Razer Pay-t.

A szolgáltatás elsőként csak Malajziában és Szingapúrban lesz elérhető.

A Razer Fintech vezérigazgatója elmondta, hogy az elmúlt éveket azzal töltötték, hogy felkészüljenek a digitális bankjuk megnyitására, a stratégiai vezető pedig azzal egészítette ki, hogy hatalmas réteg még nem találta meg a számára megfelelő digitális banki szolgáltatást, amit szerinte ők meg tudnak majd teremteni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.

Üzlet - Így alakítható ki az ideális hajvonal hajbeültetéskor

A hajbeültetések során a fő cél a kopasz területek felszámolása, a kezelést végző orvosnak viszont be kell állítania a páciens igényeinek megfelelő hajvonalat is. Talán meg sem kell említenünk, hogy ez a rész kiemelt figyelmet igényel, hiszen egy rosszul sikerült haj örökre rányomhatja a bélyegét megjelenésünkre. Cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a hajvonal kialakítása során.

Üzlet - Hogyan őrizd meg a fiatalságodat kívül-belül?

Ha létezik olyan dolog a világon, ami örökös és megállíthatatlan, az az idő múlása. A másodpercekből percek, majd órák lesznek, ebből pedig napok, hetek, hónapok, évek, évtizedek. Mindez pedig nem telik el nyomtalanul.

Üzlet - Hogyan válasszunk könyvelőt?

Akár egyéni vállalkozás indításán, akár cégalapításon gondolkodunk, az első feladataink közé tartozik a könyvelő keresése. Ez ugyanis a kulcsa annak, hogy a vállalkozás könyvelési ügyei rendben legyenek, így minden éjjel nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket. Azonban a megfelelő szakember megtalálása nem egyszerű, hiszen az interneten rengeteg hirdetést találhatunk, és ismerőseink is előszeretettel ajánlgatnak könyvelőket. Hogyan válasszuk ki közülük azt, akiben megbízhatunk? Cikkünkből kiderül!