Traoré Headliners lapja felbolygatta a közösséget!

Traoré Headliners lapja felbolygatta a közösséget!

A 23 éves spanyol és mali állampolgársággal is rendelkező Wolverhampton szélső új kártyáján lévő sebesség és fizikum megborította kicsit a közösséget.

A farkasok szélvész gyors futballistája már így is a FIFA20 villámléptűek mezőnyébe tartozott, pedig csak egy ezüst 74-es kártyával kezdte a szezont. Ezt most jócskán felturbózták neki a Headliners promó alkalmával. Nem ő volt az első számú játékos, akire felfigyeltek, de mostanra kiderült, hogy elég jó kis lapja van. Ebben az idényben pedig szárnyal, ugyanis a Premier League-ben 22 mérkőzés alatt 4 gólig és 6 gólpasszig jutott, talán emiatt emeltek nem keveset néhány értékén.

Persze kapott már Team of the Week és Scream verziót is, de ez a mostani viszi a prímet. Rajta kívül csak Mané és Mbappé - ők is csak a TOTY verziójuk esetén - rendelkezik 99-es Pace-szel, és bár a többi mutatójában elmarad az előbbiektől, de olcsóbb megoldást kínálva mégis jobb opció lehet sokaknak. A három Squad Building Challenge-n keresztül beszerezhető játékos szinte utolérhetetlen, és nagyjából 220 ezer coin körül mozog az ára. Egy Deadeye chem style telitalálat lehet számára, de akár a Sniper is kipróbálható rajta, ha még brutálisabb játékost akarunk belőle faragni, és ha nem tudunk mit kezdeni egy Hunter chemmel, rakjuk rá, mert megtehetjük. Mondanom sem kell, hogy rengetegen arról írnak, hogy meg akarják szerezni és ez az egyik legjobb lap a promóban, sőt egyesek brokennek is nevezik. Ettől függetlenül nem érdemes vakon hinni az ilyen kommenteknek és jó ötlet feltérképezni a megvásárlása előtte, hogy jól jöhet-e számunkra.

Néhány védőnek biztosan okoz majd fejtörést és lehet a kontrollerek sem lesznek biztonságban, ha megjelenik az ellenfél kezdőjében a neve.

Beszerzed "Flash-t"?
Idevele most azonnal!
Nem, haszontalan ez a lap!
Created with Poll Maker

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!