Hirdetés

Kifakadt nézőire a streamer, mert nem kapott elég támogatást

BadBunny finoman szólva sem volt teljesen elégedett a nézők támogatási szándékaival legutóbbi Twitch közvetítéseiben.

Hirdetés

Könyveket lehetne megtölteni azokkal az indokokkal, amiket a nézők megfogalmaznak, ha megkérdezik őket, hogy mégis miért néznek Twitch közvetítéseket. Nemcsak gameplay videókat, hanem főzős műsort, zenei csatornát és kibeszélőműsorokat is előszeretett fogyasztunk. Munka mellett, utazás közben vagy lefekvés előtt is pöröghetnek a streaming oldalak, mivel széleskörű tartalom 24/7-ben elérhető ezeken a felületeken. BadBunny általában az IRL talkshow műfajában alkotott, de legutóbbi megnyilvánulásaival olyan messzire merészkedett, amivel rengeteg embernél kiverte a biztosítékot.

Először is a 33 éves hölgynek az nem tetszik, hogy egy órája nem kapott egyetlen subot és donationt sem. Ezek után kijelentette, hogy "ingyen" kell dolgoznia, majd kifejezte értetlenkedését az egyik legnépszerűbb angol rövidítés segítségével. Egy másik közvetítés során hitetlenkedett egyet, ugyanis nem értette, hogy az emberek miért nézik akár órákon keresztül őt, de nincs 5 dollárjuk arra, hogy támogassák őt. 

Richard Lewis, a népszerű újságíró sem mehetett el szó nélkül BadBunny hozzáállása mellett. Külön kiemelte RL, hogy a karácsonyi roham után nem biztos, hogy mindenkinek arra van fölösleges pénze, hogy streamerekre suboljon. 

BadBunny csak egy példa a rengeteg olyan közvetítő közül, akik nem kérik, hanem elvárják a támogatást és nem megköszönik a "borravalót", hanem még többet követelnek. Az ilyen streamerek kizárólag magukra gondolnak, de úgy tűnik, hogy működik. Vannak olyanok, akik így is hajlandóak valódi pénzt áldozni BadBunnyra, annak ellenére, hogy finoman szólva sem tartja sokra a nézőit. A tanulság ebből, hogy akár hónapokon keresztül is pénzeszsákként tekinthetsz a nézőidre, pocskondiázhatod őket, ha nem úgy ugrálnak, ahogy te fütyülsz és mégis képes vagy arra, hogy összekapard azt a mennyiségű összeget, amiből vígan megélhetsz. Mindenkinek saját joga eldönteni, hogy miként áll hozzá a BadBunnyhoz hasonló streamerekhez, ha valakinek ez tetszik, akkor keresse nyugodtan az ilyen csatornákat. Találni fog jó párat, ebben biztosan vagyunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Fana 7 hónapja
  Ez a streames munka nekem total olyan mint ha vki kimenne utcazenelni vagy ilyesmi, ott vagy, csinalod amit csinalsz, kint a kis kalap hogy dobaljanak bele, csak ez a csaj le is kop ha nem landolt bele a penz
  0 0 Válasz
  • Birdy 7 hónapja Fana
   Egy utcazenész ért is valamihez. Egy hangszeren megtanulni játszani nem kis munka és idő. Ezeket simán csak koldusnak hívom. Támogatás helyett egy jó csattanós pofon kellene a csinos kis arcára és elküldeni dolgozni, ott majd reklamálhat a főnöknek, hogy nem ad elég fizetést, aztán egy kis prémiumért térdelhetne az asztal alatt...
   0 0 Válasz
 • Kiraly12 7 hónapja
  Vannak hülyék a világon.
  0 0 Válasz
 • TOM005 7 hónapja
  Ha nem elég neki a pénz amit keres vele menjen el dolgozni, szerintem senki nem erőltette rá hogy streameljen.. ott legalább fix összeget keres
  0 0 Válasz
 • Komojtalan 7 hónapja
  Én még senkinek nem donate -eltem és nem azért mert sajnálom. Illetve de, csak épp a szolgáltatótól a jutalékot. Van pár streamer vagy youtuber akinek szívesen adnék, de ha jó esetben is csak a felét kapják meg akkor inkább nem. Meg nem nevezve egy magyar streamer akkora ***séget talált ki a pénzszerzésre - mégsem mondhatja percenként hogy donateljünk -, hogy inkább átmentem mást nézni. Meg lehet kulturáltan is említeni hogy ő sem ingyen dolgozik (pl. Gige).
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 1 hónapja
  ne már
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés