Kifakadt nézőire a streamer, mert nem kapott elég támogatást

Kifakadt nézőire a streamer, mert nem kapott elég támogatást

BadBunny finoman szólva sem volt teljesen elégedett a nézők támogatási szándékaival legutóbbi Twitch közvetítéseiben.

Könyveket lehetne megtölteni azokkal az indokokkal, amiket a nézők megfogalmaznak, ha megkérdezik őket, hogy mégis miért néznek Twitch közvetítéseket. Nemcsak gameplay videókat, hanem főzős műsort, zenei csatornát és kibeszélőműsorokat is előszeretett fogyasztunk. Munka mellett, utazás közben vagy lefekvés előtt is pöröghetnek a streaming oldalak, mivel széleskörű tartalom 24/7-ben elérhető ezeken a felületeken. BadBunny általában az IRL talkshow műfajában alkotott, de legutóbbi megnyilvánulásaival olyan messzire merészkedett, amivel rengeteg embernél kiverte a biztosítékot.

Először is a 33 éves hölgynek az nem tetszik, hogy egy órája nem kapott egyetlen subot és donationt sem. Ezek után kijelentette, hogy "ingyen" kell dolgoznia, majd kifejezte értetlenkedését az egyik legnépszerűbb angol rövidítés segítségével. Egy másik közvetítés során hitetlenkedett egyet, ugyanis nem értette, hogy az emberek miért nézik akár órákon keresztül őt, de nincs 5 dollárjuk arra, hogy támogassák őt. 

Richard Lewis, a népszerű újságíró sem mehetett el szó nélkül BadBunny hozzáállása mellett. Külön kiemelte RL, hogy a karácsonyi roham után nem biztos, hogy mindenkinek arra van fölösleges pénze, hogy streamerekre suboljon. 

BadBunny csak egy példa a rengeteg olyan közvetítő közül, akik nem kérik, hanem elvárják a támogatást és nem megköszönik a "borravalót", hanem még többet követelnek. Az ilyen streamerek kizárólag magukra gondolnak, de úgy tűnik, hogy működik. Vannak olyanok, akik így is hajlandóak valódi pénzt áldozni BadBunnyra, annak ellenére, hogy finoman szólva sem tartja sokra a nézőit. A tanulság ebből, hogy akár hónapokon keresztül is pénzeszsákként tekinthetsz a nézőidre, pocskondiázhatod őket, ha nem úgy ugrálnak, ahogy te fütyülsz és mégis képes vagy arra, hogy összekapard azt a mennyiségű összeget, amiből vígan megélhetsz. Mindenkinek saját joga eldönteni, hogy miként áll hozzá a BadBunnyhoz hasonló streamerekhez, ha valakinek ez tetszik, akkor keresse nyugodtan az ilyen csatornákat. Találni fog jó párat, ebben biztosan vagyunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.