Egymásnak üzennek a LEC csapatok a 2020-as szezon első hype videójában

Egymásnak üzennek a LEC csapatok a 2020-as szezon első hype videójában

Az európai bajnokság pénteken kezdetét veszi, a Riot Games pedig kiadta a 2020-as szezon első teaser videóját.

A következő hétvége piros betűs ünnep lesz a LoL e-sport rajongók számára, ugyanis közel három hónapnyi szünet után a League of Legends első számú európai bajnoksága ismét kezdetét veszi. Az eltelt idő során komoly változások mentek végbe a csapatok háza táján, csakhogy a magyarok számára legfontosabbat említsük, Vizicsacsi visszavonult, korábbi csapata pedig, a Splyce immáron Mad Lions néven fut tovább. De az sem elhanyagolható esemény, hogy Broxah elhagyta a Fnatic-ot és a tengerentúlon, a Team Liquid színeiben folytatja karrierjét. A G2 sem maradt változatlan, Perkz és Caps helyet cseréltek, így frissítve fel a majdnem világbajnok felállást.

Jól látható tehát, hogy izgalmakból nem lesz hiány, a Riot Games pedig rádobott egy kanna benzint a hype tűzre, tegnap este ugyanis publikálták a szezon első teaser videóját.

Az alig 2 perces kisfilm felelevenít néhány legendás pillanatot az európai játékosok és csapatok történelméből, mindezt pedig úgy, hogy felkeltse az akár laikus nézők kíváncsiságát is, illetve a csapatok játékosai odaszúrnak egymásnak egy-két mondattal. A videó ikonikus kifejezései:

  • Bátrak vagyunk (Rogue)
  • Vannak legendáink (Origen)
  • ...és történelmünk (SK Gaming)
  • Ez már kultúra és tradíció
  • Váratlanok vagyunk (Misfits Gaming)

Aztán a videó másik felében feltűnik a nagy visszatérőnek számító FORG1VEN, aki a sorkatonai szolgálatai miatt kénytelen volt megszakítani e-sportolói pályafutását, most azonban a Schalke színeiben újult erővel lép pályára. Ő maga a Schalke stadionjával flexel kicsit.

Tőle veszi át a szót Bwipo, aki a Fnatic szurkolókat dicséri: "Nekünk vannak a legjobb rajongóink." "Nekünk pedig a leghangosabbak" - kontráz rá Mac, a Mad Lions edzője. A végszó azonban a G2-é, Mikyx sétál ki a sötétből, és ördögi mosolyával, meg egy laza biccentéssel a LEC kupára annyit mond "De még mindig mi vagyunk a legjobbak."

A LEC január 24-én, pénteken 18:00-kor rajtol a G2 Esports és a MAD Lions összecsapásával! Ne maradj le!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.