Van Dijk és Mbappé a legjobb, de a fiatal titán Halaand is impozáns lapot kapott!

Van Dijk és Mbappé a legjobb, de a fiatal titán Halaand is impozáns lapot kapott!

Ha szerda, akkor megjött a Team of the Week legújabb kerete, a 19. hét csapat már este 7 órától bontható a csomagokból.

Kapusokat sokszor nehéz kiemelni, mert persze vannak, akik folyamatosan jól védenek vagy egy hétvégén nyújtanak emberfelettit, mégis kevés figyelmet kapnak. Most Alisson nem rendhagyó módon vetette magát észre, miután a Manchester United ellen a Liverpool hálóőre gólpasszt adott Salahnak, azonban hiába minden erőfeszítése az EA Pope mellett tette le a voksát. A Liverpool egyébként is szárnyal, csak szuperlatívuszokban lehet a mostani szezonjukról beszélni, 21 győzelmen kívül mindössze egyetlen döntetlen áll jelenleg a nevük mellett. Van Dijk ráadásul gólt szerzett, így a TOTY után már a második TOTW lapját kapja a játékban. Rajta kívül Jamaal Lascelles, a Newcastle hátvédje domborított még nagyot, miután az 1-0-ás Chelsea elleni sikerből nagyszerű munkájával vette ki a részét.

Középen Thiago és Casemiro jelenléte aligha kérdéses, előbbi a Hertha otthonában vágott egy gólt és nyertek 4:0-ra, valamint ő lett a meccs legjobbja, míg utóbbi a királyiak hazai meccsén a Sevilla ellen duplázott.

Elől a csodagyereknek tartott Halaand dortmundi debütáló mérkőzése szenzációsra sikeredett, az Augsburg 3:1-re vezetett, majd becserélését követően mesterhármasig jutott, amivel végül 5:3-ra nyertek. A másik fiatal titán, Mbappé igyekezett tartani a lépést a "kihívójával", de ő "csak" két gólig és egy 8/10-es értékelésig jutott a Monaco elleni visszavágón.

Íme a teljes Team of the Week keret:

Kép

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!