Óriási kedvezménnyel csaphattok le a nagyszerű mechanikus billentyűzetre

Óriási kedvezménnyel csaphattok le a nagyszerű mechanikus billentyűzetre

Egy kihagyhatatlan ajánlatot hoztunk el nektek.

A gaming billentyűzetek között egyre népszerűbbek a mechanikus változatok, amik közül egy Logitech G512-t mutatunk be nektek röviden, ugyanis óriási kedvezménnyel árulják ezt a nagyszerű klaviatúrát. Az akció limitált ideig és korlátozott darabszámig érvényes, érdemes tehát sietne vele, ha olcsó, de mégis minőségi billentyűzetre fáj a fogatok!

Logitech G512

Mindössze egyetlen USB-porthoz van szükség ahhoz, hogy csatlakoztassuk a perifériát a számítógépünkhöz. Miután ezzel megvagyunk azonnal püfölhetjük is a GX mechanikus kapcsolókat, amik az alumínium ötvözetből készült kialakításon nyugszanak. A galvanizált, szálcsiszolt váznak van súlya, kábel nélkül is átlépi az 1 kg-os hatért az eszköz. A gyártó szerint 70 millió billentyűleütést bír ki a G512, vagyis hosszútávú befektetésnek is kiváló választás lehet, ha egyszer rászánjuk az vételi árat.

A 16,8 millió RGB színben pompázó, angol kiosztású billentyűzet megvilágítását saját ízlésünk szerint állíthatjuk be. Választhatunk a gyári effektek közül, de akár saját animációkat is létrehozhatunk, a LIGHTSYNC technológia mindenben támogatást nyújt számunkra. A funkcióbillentyűk terén hasonló lehetőségeink vannak, mint a háttérvilágítás esetében, vagyis egyszerűen átszabhatjuk (egyszerűen csak a Logitech G HUB programot kell letölteni), hogy az FN gomb lenyomása után milyen parancsot hajtson végre a gépünk. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!