A Tsubasa kapitány anime sorozatból pörgős és látványos videojáték készül!

A Tsubasa kapitány anime sorozatból pörgős és látványos videojáték készül!

Látványos, színes, pörgős játékmenetet kínál, és első látásra belopja magát az ember szívébe a Rise of New Champions.

Az alapvetően manga sorozatból elkészült anime a 80-as években óriási népszerűségre tett szert, melyet aztán később Magyarországon is nagy sikerrel vetítettek. Nekem mindenesetre gyerekkorom egyik meghatározó alkotása volt, alapból imádtam a futballt, és bár ez nem gyengén elrugaszkodik a valóságtól, mégis órákra a tv képernyői elé tudott szegezni.

Nem rég ráleltem egy 2018-as felújított, 1080p-ben elkészűlt felújított változatra is, de a legjobb hír, hogy Tsubasa kapitány hamarosan a videojátékok világát meghódítja. A Bandai Namco jóvoltából az árkád labdarúgás, és az anime szerelmeseinek kedveskedve elkészítik a Captain Tsubasa: Rise of New Champions-t, pontos megjelenési dátum viszont nincs, mindössze annyit árultak el, hogy az év folyamán érkezik PS-re, Nindendo Switchre és PC-re.

Az anime-re hajazó grafikával ellátott alkotásban visszaköszönnek a régi játékosok, és egy az egyben átültetik a tvben látott lövéseket. Részleteket nem árultak el, viszont többféle játékmódról biztosították a rajongókat a készítők, és minden fontosabb karakter megkapja az ő egyedi játékstílusát.

Ebben az esztendőben tehát mi is kezünkbe vehetjük majd Tsubasa sorsát, és mi lehetünk az új bajnokok, csak győzzük kivárni a játék megjelenését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!