Két dobogós összecsap, de az egész mezőny átalakulhat a hétvége után!

Pótolnak egy elhalasztott mérkőzést, így az MTK és a Traubi akár 12 pontot is szerezhet, de lesz rangadó is a hétvégén a 10. játéknapon a K&H MNEB HPCL első osztályában.

Az utolsó előtti játéknapon nem csak az élmezőnyben, de igazából az egész táblázaton megtörténhet a komplett átrendeződés.

A Veszprém jelenleg három ponttal vezet a címvédő Nice Gaming ellen, és ha most is hibátlan hétvégét hoznak össze a harmadik helyezett Honvéd ellen, akkor óriási lépést tesznek a bajnoki cím felé. Nem lesz könnyű feladatuk, mert a piros-feketék legalább ilyen elszántan küzdenek majd, hiszen az esetleges 6 pont esetén két pontra megközelíthetnék mostani ellenfelüket. Óriási rangadó lesz tehát a javából, amely alapjaiban dönthet a szezon végi dobogós helyezésekről.

A Nice Gaming az utóbbi hetekben hullámvölgyben volt, és ha szeretnének rákapcsolni, akkor most a Nutri8 ellen kell ezt megtenniük. A papíron számukra 6 pontot hozó összecsapás viszont újabb buktató is lehet, ha nem figyelnek oda, kiindulva a New Wave elleni döntetlenükből.

A TrollFoci lehet még a nevető negyedik, bár ha túlságosan az élmezőnyre fókuszálnak beletörhet a virtuális stoplisuk a mostanában ügyesen pontokat gyűjtögető New Wave együttesébe. Az NW az utolsó 6 mérkőzésén mindössze egyszer kapott ki, és szerzett 13 pontot.

Mögöttük a DVSC lopakodhat közelebb a dobogóhoz, és valószínűleg a múltheti rossz szereplésüket is feledtetnék. A Puskás viszont egy hosszú, gyenge, peches sorozatot tudott ugyanakkor lezárni a HUN Ultras legyőzésével, és ez nagy löketet adhat nekik egy nagyobb skalp begyűjtésére is.

Az MTK és a Traubi pótolja a múlthétről elhalasztott mérkőzését, ami egy igazi 6 pontos találkozó lesz. Bármelyikük is jön ki jobban ebből a párharcból, extrán motivált lesz a további pontgyűjtésre, azonban a Traubira a rossz sorozatát lezárni igyekvő HUN Ultras vár majd, míg a kék-fehérekre kiesés elől menekülő Team Dash Gaming. Mindkét gárda most lesz a legveszélyesebb, mert bár van teher rajtuk, veszíteni valójuk talán kevesebb van, ezért felszabadultabban léphetnek pályára.

A 10. játéknap párosításai:

Team Dash Gaming vs MTK Budapest eSport

TrollFoci-Hálószaggató eSport vs New Wave eSport

HUN Ultras vs Traubi

Nutri8 vs Nice Gaming

Puskás eSport vs DVSC Esport - grandcasino.hu

Veszprém Futsal eSport vs DIGI Sport Honvéd

A tabella:

Vasárnap este két mérkőzést lehet látni az esporthutv Twitch csatornáján:

20:00 Elmaradt találkozó: Traubi vs MTK Budapest

21:00 TrollFoci-Hálószaggató eSport vs New Wave eSport

Nézd meg esporthutv élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!