Hivatalos: Budapesten rendezik a 2020-as tavaszi LEC döntőjét!

Hivatalos: Budapesten rendezik a 2020-as tavaszi LEC döntőjét!

A 2020-as LEC tavaszi szezonjának döntőjét elhozza Budapestre a Riot Games.

A világ legnépszerűbb MOBA játékának legjobbjai Budapestre látogatnak, ugyanis a 2020-as LEC (Európa legrangosabb League of Legends ligája) tavaszi szezonjának döntőjét Magyarország fővárosa látja vendégül. 

FionnOnFire és az InvenGlobal csapata a Riot Games sajtótájékoztatója után osztotta meg a friss információkat Twitterén.

Megérkezett a Riot Games hivatalos bejelentése, amit az alábbiakban olvashattok:

“Nagy izgalommal jelentjük be, hogy a LEC 2020 tavaszán Budapestre, nyáron pedig  Malmöbe látogat.  

Budapest, a gyönyörű történelmi város lesz a League of Legends European Championship tavaszi szezon döntőjének házigazdája 2020. április 25-én és  26-án, a nyári szezon döntőjére pedig visszatérünk Svédországba, Malmöbe, a “Parkok városába”, 2020. augusztus 29-én és 30-án. Budapest nem csupán Európa egyik legszebb metropolisza, de emellett a magyar főváros az egyik központja az egyre aktívabb kelet-európai e-sport világnak is. Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a magyar e-sport piac fejlődésének. 

Örömmel tölt el minket, hogy egy világszínvonalú és nagyszabású League of Legends rendezvényt hozunk el a régió és a magyar e-sport rajongóknak.”

Örültök a hírnek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.