A láthatatlan Nunu bug újra lecsapott, hosszú hónapok óta jelen van a Szurdokban

Az áldozat ezúttal Doublelift volt, és ő bizony már a sokadik a sorban.

Valószínűleg senki sem lepődik meg azon, hogy a League of Legends-ben itt-ott fellelhetőek bizonyos hibák. Ezek többsége nem annyira mérvadó, minimálisan vagy egyáltalán nem szólnak bele a játékmenetbe, de akadnak néha olyanok, amelyek bizony csúnyán meg tudják borítani a játékot.

Ezeket általában azonnal javítja a Riot Games, különösen akkor, ha még előidézni is egyszerű, a hatása pedig pusztító. Nos, a Doubleliftet likvidáló Nunu hógolyó kellőképpen pusztító volt, ugyanis a karakter csak akkor vált láthatóvá, amikor a Q képessége becsapódott DL-be.

Ez a bug azonban más, mint a többi, nagyon régóta a játék része már, egyetlen Google, vagy YouTube kereséssel is tucatszámra lehet találni hasonló példákat.

Nézd meg DarianEX BUGGY NUNU IN RANK :D című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Egyszer bő egy évvel ezelőtt még egy Riotos kollégára is lecsapott ez az alattomos hiba.

Két játékos, NocaNoha és Caenen korábban megpróbálták feltárni a hiba okát, többféle elképzelésük is volt az előidézésével kapcsolatban, egy idő után viszont olyan információkra lett volna már szükségük, amiket csak a Riot ismer, így ténylegesen nem sikerült megfejteni az eredetét.

Az azonban biztos, hogy jó ideje a Szurdok részét képezi, és véletlenszerű időpontokban lecsap. A játékosok jó párszor jelentették már a Riotnak, a második klip készítője 3 nappal ezelőtt is feltöltötte a hivatalos fórumra, hogy még mindig fennáll a probléma.

Ti találkoztatok már ezzel a hibával?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!