Így is lehet segíteni: ha jól játszik az LCS csapat, elültetnek több tucat fát

Így is lehet segíteni: ha jól játszik az LCS csapat, elültetnek több tucat fát

Egyedi küldetést vettek fel a csapat tagjai.

Parádés rajtot vett a FlyQuest csapata az LCS 2020-as tavaszi szezonjában, aminek nem csak a rajongók, hanem a Föld is örülhet. Különleges akciót hirdetett ugyanis a profi csapat, amiben a LoL mérkőzések alakulásától függően ültetnek fákat. Ez a Treequest, ami követendő példa lehet minden szervezet számára.

A csapat minden egyes megszerzett gyilkosságért cserében ültet egy fát. Minden legyőzött Ocean Drake-ért cserében 10 fával járulnak hozzá a bolygónk életben maradásához, de ez még nem minden, ugyanis minden győzelemért 100 boldog facsemete kerül a földbe. WildTurtle-ék nem is húzták az időt, ugyanis 2-0-val nyitottak a Spring Splitben. A 2 győzelem mellé begyűjtöttek 40 gyilkosságot, majd az egészet megfejelték 1 Óceán Sárkánnyal, így 260 fát kell elültetniük. 

Nem ez volt az egyetlen "zöld" húzása a FlyQuestnek idén, ugyanis az LCS standjukon bárki kipróbálhatta az Ikebana virágkötészetet, majd kezében a kapott csokorral térhetett haza. Egyelőre még nehéz megjósolni, hogy a PowerOfEvillel és V1perrel támadó FlyQuest mire lesz képes a nagyon sűrű és kiegyensúlyozott mezőnyben, de a repülőrajtra valószínű csak a legvehemensebb rajongók számítottak. Az biztos, hogy V1per az egyetlen állócsillaga a "Riven mainek társaságának", ugyanis a kanadai játékos nem teketóriázott és mindkét győztes meccsen a különleges assassin / bruiser karakterrel segítette csapatát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!