Senna és Aphelios uralta a LEC és az LCS első hétvégéjét

Senna és Aphelios uralta a LEC és az LCS első hétvégéjét

Rengeteg csapatharc és elhúzódó mérkőzések vártak ránk.

Kobe Bryant halála rányomta a bélyegét az LCS második mérkőzésnapjára, a kosaras legenda tragédiája az egész amerikai nemzetet megrázta. A játékosok és csapatok közül többen is maguknak érezték a "Black Mamba mentalitást", ez azonban nem látszódott meg minden mérkőzésen. A TSM vs Immortals összecsapás valószínűleg úgy vonul be a LoL történelmébe, mint a valaha volt egyik legunalmasabb és nézői szempontból legfájdalmasabb meccs. Szerencsénkre más csapatok kárpótoltak minket és nagyszerű teljesítménnyel rukkoltak elő az LCS nyitóhétvégéjén.

Az Evil Geniuses a 100 Thieves, a Team Liquid a TSM ellen javíthat, azonban a regnáló bajnoknak továbbra is Broxah nélkül kell felvennie a kesztyűt az Immortals ellen betliző Team SoloMiddel. A Cloud9, a Dignitas és a FlyQuest magabiztosan indította be a 2020-as esztendőt, nem érződött rajtuk, hogy esélytelenebbek lettek volna bármelyik mérkőzésen is. Ha így folytatja a Cloud9, akkor Zven lehet az első játékos, aki LEC és LCS szezont is bajnoki címmel zárhat, de még nagyon messze van a Spring Split vége. A Liquid ennél csak jobb lehet és az EG - TSM - CLG trióban is vannak még tartalékok, ebben biztosak lehetünk.

Európában nincs új a Nap alatt, továbbra is nagyon meggyőző a G2 Esports teljesítménye, de kellemes meglepetésként a Rogue és a világbajnokságra komoly esélyekkel induló Origen is két-két győzelemmel kezdte a tavaszi szezont. Utóbbinak sikerült elkapnia a Selfmade-del felálló Fnaticot, méghozzá nagyobb erőkifejtés nélkül. Jól mozgott Tore (Norskeren) új csapatában, ahogy Xerxe is megtalálta a helyét az Origenben. Sem a Vitality, sem a Misfits nem szerzett győzelmet, amire azért lehetett számítani. A Schalke 04 gyenge rajtján csodálkozhatunk, de az Excel ellen egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a Braum pickkel, amíg az Origen ellen nem ők voltak az esélyesebbek.

Folytatás pénteken, addig is nézzétek vissza a meccsnapok összefoglalóit. Ha szeretnétek szenvedni, akkor javasoljuk a TSM vs Immortals összecsapását, ha szeretitek a csapatharcokat, akkor irány a Schalke 04 vs Excel, ha a rangadókért vagytok oda, akkor C9 vs TL és az Origen vs Fnatic szerepel az étlapon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!