A 90-et nem érik el, de Ilicic, Insigne és Goretzka nincs messze ettől!

A 90-et nem érik el, de Ilicic, Insigne és Goretzka nincs messze ettől!

Közzétették a FIFA20-ban a 20. hét legjobb keretét.

Ezen a hétvégén is szemtanúi lehettünk néhány betyáros teljesítménynek, kitettek magukért a csapatok és a futballisták. Az Atalanta például hetet vágott idegenben a Torinonak, melyből Ilicic hármat, míg Muriel kettőt vállalt magára. A Napoli Insigne 86. percben szerzett góljával verte 2:1-re Juventust.

A Premier League-ben a Leicester hazai pályán talált magára újra, elfelejtve az elmúlt két nulla pontos fordulót és 4:1-re kiütötte a West Hamet, itt Perez duplázott. Mindeközben Franciaországban Neymar nyújtott ugyanilyen teljesítményt a Lille-el szemben, két góljával könnyedén hozta a három pontot a PSG. A németeknél a Bayern München a Mönchengladbach elleni vereség óta öt mérkőzést nyert zsinórban, és ezen csak két gólt kapott a húsz lőtt mellett. Most éppen a Schalke 04-et tömte ki 5:0-ára, Goretzka gólt és gólpasszt hozott össze. A Dortmund szintén ennyit pakolt a Köln hálójában, ezen a pályán Haaland volt a legeredményesebb a duplájával.

Lehetne még sorolni a szép teljesítményeket, de mint tudjuk az EA Sports csak 23 labdarúgót választ ki, és ezen a héten a következőkből áll a FIFA20 Team of the Week 20:

Kép

Izgalmas ez a hét, mivel a One to Watch-hoz hasonlóan a TOTW játékosok a Headliners lapjaikon szereplő értékeket is növelik. Az új kártyák este 7 órától nyithatóak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!