Közösségi ötlet a Fitness kártyák kapcsán, ami rengeteg embernek tetszik!

Közösségi ötlet a Fitness kártyák kapcsán, ami rengeteg embernek tetszik!

Jött egy ötlet egy játékostól, szóval mi lenne ha 11 player fitness kártyát be lehetne váltani egy squadra.

A csapatmenedzselés a FIFA20 egy fontos része, hogy mindig fitten és üdén tartsuk a labdarúgóinkat. Ehhez a játékban kétféle lapot találunk, szerezhetünk player vagy a squad fitness consumable (magyarul felhasználható) kártyákat, amivel megszüntethetjük a fáradtságot. Mivel minden mérkőzés igénybe veszi a keretünkben, főleg a kezdőben találhat futballistáinkat, éppen ezért ezeket a lapokat folyamatosan pótolni és használni kell, ha nem akarjuk, hogy lesérüljenek vagy szimplán már a pályára való felfutás alkalmával elfáradjanak.

A Player Fitness egy-egy focistára, míg a Squad értelemszerűen a teljes csapatra alkalmazható, beleérve a cseréket és a tartalékosokat. Három különböző verzió érhető el mindkettőből:

Egy játékos azt vetette fel a közösségnek, illetve az EA-nek is finoman a szemére hányta, hogy a Player Fitness kártyákat, szám szerint 11-et be lehessen váltani Squad Fitness lapra. Ezen túlmenően hiányolnak egy menüpontot is, ahol például a Fitness, illetve a Contract lapokat a kezdő 11-re automatikusan el lehetne használni, és akkor nem kellene egyesével végigmenni rajtuk. Ezt továbbfűzték egy NHL-ben látott megoldással, ott például jelzi a játék, hogy kinek van szüksége ilyen lapra, és azokra egyszerre lehet aktiválni.

Persze ár/érték arányban nem teljesen igazságos a dolog, mivel 11 Player Fitness nem adja ugyanazt, mint a Squad, ettől függetlenül valami hasonló megoldást nyújthatna a játék. Minden bizonnyal hasznos lenne és megkönnyítené a játékosok dolgát, ami elsődleges szempont kellene, hogy legyen. Talán egy szép napon kapunk valami hasonlót.

Nektek tetszene egy ehhez hasonló opció?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!