E-sportolóknak készítették a világ első 360 Hz-es monitorát

Elképesztő teljesítményre képes a 360 Hz-es monitor, csak legyen olyan PC, ami kihajtja.

Ha egy ütős vassal rendelkezünk, akkor a legnagyobb képfrissítési gyakorisággal rendelkező monitorok piacán érdemes körülnéznünk. Ez lebeghetett az NVIDIA és az ASUS előtt is, amikor megálmodták, hogy elkészítik a világ első 360 Hz-es kijelzőjét, amit kifejezetten azoknak szánnak, akik az e-sportokban szeretnének kiteljesedni. Amikor a legapróbb milliszekundum dönt arról, hogy diadalmas győzelem, vagy csúfos vereséggel zárul a mérkőzés, akkor igenis jelentősége van annak, hogy 60 Hz, vagy 360 Hz szerepel a monitorunk sarkán.

A tradicionális 60 Hz-es monitorok és TV-k után itt a 6X gyorsabb gaming kijelző, ami 2,8 ms-onként képes megjeleníteni a képkockákat. Egyelőre egyetlen ilyen tulajdonsággal rendelkező szereplője van a piacnak, ami az ASUS ROG Swift 360 elnevezést kapta. A 24,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző megkapta az NVIDIA G-Sync VRR technológiáját, ami összehangolja a videokártyánk frissítési gyakoriságát a kijelzőjével, így kiküszöbölhetőek az apró szakadások (tearing). A minél letisztultabb kép kiemelten fontos az e-sport játékoknál, mivel azt kell látnunk magunk előtt, amit az egerünk mozgatásával és billentyűzetünk használatával látni szeretnénk. Ha valamilyen hardveres akadály áll fenn, akkor lehetünk bármilyen tehetségesek és tapasztaltak, sosem tudjuk kihozni magunkból a maximumot. 

Az ASUS egyedi monitorát bárki megcsodálhatja, ehhez azonban Las Vegasig kell utazni, ugyanis itt rendezik a 2020-as CEST, a világ egyik legnagyobb technológiai vívmányokat felvonultató expóját. Árról és hivatalos megjelenésről nincs hír, de 2020-ban számíthatunk arra, hogy érkeznek a legújabb tulajdonságokkal felszerelt képernyők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 
 

Kövess Minket!