Vizicsacsi története II. rész - Az utolsó dobás

Vizicsacsi története II. rész - Az utolsó dobás

Visszavonulása előtt Csacsi pályafutása legjobb eredményét érte el, amikor a 2019-es Worldsön negyeddöntőig menetelt a Splyce csapatával. Erről az eseményről is kérdeztük a LoL magyar legendáját.

Folytatódik Kiss "Vizicsacsi" Tamással készített exkluzív interjúsorozatunk. Az első részben nemzetközi karrierjének indulásáról kérdeztük a pécsi League of Legends játékost és visszaemlékeztünk az IEM Oakland diadalmenetére is az UoL színeiben.

A második részben Csacsi elmeséli, hogy milyen okok miatt döntött a Schalke 04 mellett, akikkel kicsit döcögősen indult a 2018-as tavaszi szezon, de a nyárra óriási formába lendültek. Amazing érkezésével megváltozott az összhang, jöttek az eredmények, de a G2 ellen valami hiányzott. 2019-ben ismét más mezben láthattuk Vizicsacsit, ugyanis a Splyce kezdőötösében találkoztunk vele újra. A Rogue elleni 0-3-as pofon után sikerült felállni és záporoztak a győzelmek. Az SKT elleni VB negyeddöntőig hosszú út vezetett, de ezt a fantasztikus eredményt már soha senki nem veheti el hazánk legsikeresebb LoL-osától. 

Az alábbi videóban Csacsi bővebben kitér a VB-s szereplésére, hogy milyen párhuzamot lehet vonni a Schalke 04 és a Splyce között és arra is választ kapunk, hogy melyik az az emlék a 2019-es Worldsről, amire mindig boldogan emlékszik majd vissza.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!