Pace: 44 - fura CM stat, és erős támadósor az új Team of the Weekben!

Pace: 44 - fura CM stat, és erős támadósor az új Team of the Weekben!

Megjelent a 21. Team of the Week együttese, és az új lapokat este 7 órától nyithatjátok a csomagokból.

Kapus poszton a francia Lloris 89-es értékelést kapott, a sérüléséből felépült hálóőr nagyot alakított a hétvégén, miután 5 védést is bemutatott és ebben egy büntető hárítása is benne volt. Hátul De Ligt lapja kapott 87-es értéket, így az OTW lapja is erősödött, de azért ez bőven elmaradt a TOTY mutatóitól. Rajta kívül Alex Telles kapott ugyanilyen számot a neve mellett, a kártyára írt adatokban viszont jobban teljesít sokkal a brazil, így elég csalóka lehet összehasonlítani őket.

Középen Di María remekelt a PSG-ben, két gólpasszával a Nantes ellen szereztek újabb 3 pontot. Kiemelném még Parejo-t, aki szintén 88-as kártyával tűnik ki a mezőnyből, de megemlíteném a 44-es Pace-t nála, ami szerintem kicsit megmosolyogtató, még akkor is ha csak CM. Rajtuk kívül Sancho még egy jó választás lehet, főleg a sebessége miatt, bár közel ilyen lapja volt az UCL RTTF verziója is.

Elől szintén nem fukarkodott az EA, kaptunk egy 88-as Firmino-t (3 gólpassz) és Lukaku-t (dupla, igaz az egyik büntető volt), valamint egy 90-es Immobile-t (2 gól & 1 gólpassz), akinek ez ebben a játékban már a 4. TOTW lapja. 

Kép

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön az eheti TOTW keret?

  • 13 %
  • 88 %