Az Acitvision nem kevés remaster verziót akar bemutatni a korábbi címeiből idén!

Az Activision jó néhány korábbi címéből fejleszt idén remaster verziót, és még az esztendő végéig ki is adják őket.

Különös világot élünk, ugyanis jött a Capcom 2019-ben és bemutatta miként kell egy játék szenzációs remaster verzióját elkészíteni. Telitalálat lett a felújított kópia és elképesztő eladásokat produkált a cég. Idén pedig bemutatják a RE3 Nemesis Remake-t is, ami valószínűleg hasonlóan nagyot durrant majd.

Az érem másik oldalán az - Activision - Blizzard áll, akik az egyik legnagyobb legendájukat gyalázták meg. A Warcraft III a videojáték történetének egyik, ha nem a legjobb RTS címe, és a nemtörődömségükkel sikerült a trónról egyenesen a pokolba taszítaniuk. Olyan ígéretekkel csigázták fel a rajongókat, amelyekkel újra fénykorát élhette volna a játék, sőt újabb legendás státuszba emelhették volna, ehelyett trehány és összecsapott munkával dobták piacra. Metacriticen minden idők legrosszabb értékelésével "büszkélkedő" cím vált belőle - jelenleg 0.5 ponton áll 27 ezernél is több voks után.

Az Activision viszont nem nyugszik, és bár ez nem jelenti azt, hogy további katasztrófa alkotással jelentkeznének, semmiképpen sem biztató számukra a helyzet. Mindenesetre most új ötlettel álltak elő, éppen a 2019 Q4-es pénzügyi eredményeinek ismertetése közben Bobby Kotick vezérigazgató erősítette meg jó néhány remaster tervüknek az érkezését.

"Kövessetek minket figyelemmel, mivel a jövőben további bejelentéseket teszünk, és a sima remasterek mellett van jó néhány ötletünk és lehetőségünk az összes IP-hez új tartalmat is gyártani."

De vajon mely játékok kaphatnak remaster verziót? Sajnos a vezér erről egy árva szót sem ejtett. Mivel a cégnek van számtalan különböző IP-je, így el lehet kezdeni gondolkozni, hogy melyek eshetnek át ráncfelvarráson és újulhatnak meg a jövőben. Viszont megszellőztettek olyan információkat, miszerint a World of Warcraft Classic új tartalommal bővül, mint a több Blizzard játék is, valamint a Diablo: Immortal-t már a nyáron közben szeretnék tesztelni.

Az égiszük alatt dolgozó Blizzard munkája teljesen érthetetlen, persze nincs igazán közük ilyesformán egymáshoz, de ez a manőver az ő részükről biztosan nem tett jó ennek az esztendőnek. Pedig az Activision a közelmúltban olyan címeket adott ki újra sikeresen, ami tényleg megnyerte magának a rajongókat, mint a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vagy a Spyro Reignited Trilogy. Ez utóbbi különösen hű maradt az eredeti címhez, lehetővé téve a játékosoknak, hogy a sorozat első három epizódját a nagymértékben feljavított látványossággal élvezhetik végig újra, ráadásul némi játékmechanikai újítást is belecsempészve tették emlékezetessé számukra a játékot. Emellett ugye a következő Call of Duty-t is megerősítették 2020-ra, de az arany tojást tyúkjuk mellett szeretnének minél szélesebb rétegnek megfelelni idén a játékaikkal. Az sem titok, hogy hasonló, 6.5 milliárdos bevételt várnak az új évtől, de ehhez azt gondolom egy kicsit fel kell majd kötniük azt a bizonyos nadrágszíjat.

A reménykedés és várakozás közepette természetesen már felröppentek olyan elméletek, hogy potenciálisan a következő címek kaphatnak remaster verziót: Tony Hawk Pro vagy a 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2. Biztosat azonban csak a főhadiszállásukon tudnak, és egyelőre ezt nem kötötték a közösség orrára sajnos.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!