Valentin-napi cukiság tartalomgyártók számára: itt a legújabb pink laptop

Valentin-napi cukiság tartalomgyártók számára: itt a legújabb pink laptop

A hozzá passzoló egér és táska is rózsaszínben érkezett.

Ahogy közeledünk a Valentin-nap (Bálint-nap) felé, úgy lesz egyre nagyobb a kereslet a rózsaszín, cuki, szívecskés termékek iránt. Ebből a hardverszektor sem szeretne kimaradni, azonban most nem a Razer, hanem az MSI döntött úgy, hogy itt az ideje kicsit kiszakadni a komfortzónájukból. Piacra dobták az MSI Prestige 14 pink változatát, ami garantáltan magára vonzza a tekinteteket.

Az MSI nem ragadt le csak a laptop átszínezésénél, ugyanis kulcstartót, egeret és notebooktáskát is készítettek a laptophoz illő "rózsa pink" árnyalatban. Maga a hordozható számítógép nem árul zsákbamacskát, ugyanis a specifikációi teljesen ugyanazok, mint a 2019-es változatnak. Kifejezetten a tartalomgyártók számára lehet ideális választás az aprócska készülék, mivel a pink színezés alatt egy NVIDIA GeForce GTX 1650 Max Q és a legújabb, hatmagos 10. generációs Intel Core I7 U processzor bújik meg. A kijelző felbontását is felcsavarták a maximumra, ugyanis 4K-s képet is képes hibátlanul megjeleníteni. A Valentin-napi kiadásból nem hiányozhat a Thunderbolt 3 támogatás és a kötelező microSD kártyaolvasó sem.

A gyártó megtett mindent, hogy felkeltse az érdeklődést, innentől a vásárlókon múlik, hogy mennyire lesz kelendő a rózsaszín színezéssel készült laptop. Ami biztos, hogy semmilyen felárat nem kér a gyártó az egyedi külsőért, pontosan ugyanannyiba kerül a pink kiadás, mint a "sima" Prestige 14. Magyarországon egyelőre még nem lehet kapni a terméket, de külföldről bárki megrendelheti, bár február 14-e előtt már valószínű nem ér el hazánkba a csomag.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön a rózsaszín külső

  • 10 %
  • 29 %
  • 62 %