Az EA Sports egy újabb troll Player Moments lapot adott ki

Az EA Sports egy újabb troll Player Moments lapot adott ki

Kapásból lőtt gólt még a 2017/18-as szezonban, amire az EA egy Player Moments lappal, valamint egy nevetséges volley értékkel emlékezett meg.

Dayot Upamecano neve nem biztos, hogy azonnal beugrik, azonban az RB Leipzig hátvédje egyre inkább felkelti a nagyobb csapatok figyelmét is. A Németországban futballozó játékos 2017-ben csatlakozott a Salzburgtól a Lipcséhez és azóta tölt be klubjánál meghatározó szerepet. Az első szezonjában rögtön 28 mérkőzésen léphetett pályára és bizony gólt is szerzett, méghozzá hármat. Az Augsburg elleni ötös környékéről egy becsúszás közben lőtt a hálóba kapásból, ezzel segítve együttesét a három ponthoz. Erre igyekezett emlékezni az EA Sports és kiadott egy jó kis Player Moments lapot, amely rögtön beindította egy dolog miatt a közösség fantáziáját. Név szerint a volley statja elég nevetséges. Az SBC-k és a kártya azt a bizonyos kapás gólját ünnepelné meg, a kiadó pedig nemes egyszerűséggel az alábbi értéket véste a lapra:

Huszonkilenc. Igen jól látjátok. Nem kell egy védőnek olyan mutatókban is nagy számokban dőzsölnie, ami nem tartozik feltétlenül a posztjához, viszont ha egy ilyen esemény kapcsán jelenik meg egy kártya, elég röhejesen fest egy ilyesfajta húzás. Egyébként a statjait és az árát látva többen elbizonytalanodtak, miután kevesen hajlandóak a három SBC-re nagyságrendileg 200 ezer coint áldozni.

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a 67-es stamina végképp eltántoríthatja az embert, mert így esélytelen számára a mérkőzés végigjátszása, CB-t pedig nem sűrűn szeret cserélni az ember.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megszerzed ezt a lapot?

  • 0 %
  • 100 %