Csete és Goge nyerte a két konzolos Rocky Monday Kupát a HUNESZ FIFA Mastersen!

Csete és Goge nyerte a két konzolos Rocky Monday Kupát a HUNESZ FIFA Mastersen!

Lezajlott a Rocky Monday Tier 2-es kupája, ahol Xboxon sima, PS4-en pedig szoros mérkőzésen dőlt el az első hely sorsa.

Miután a HUNESZ FIFA Masters újabb versenyén a hétvége előtt lejátszották az online selejtezőket, kiderült melyik két-két játékos jutott ki a LAN-ra konzolonként. Hozzájuk csatlakozott a két-két meghívott, így a top4-et játszották le a Rocky Monday Egyesületnél megtartott offline fináléban. 

PS4

Az egyik ágon Csabcsi, aki egyben a honvéd Pro Clubs játékosa is, mérkőzött meg icike ellen. Az első meccset 1:0-ára sikerült behúznia, a visszavágón viszont egy igazi adok-kapok összecsapás született, végül egy góllal, de icike jobbnak bizonyult és 3:2-vel továbbjutott. A másik elődöntőben Csete Patrik default win-t kapott ellenfelével szemben, így rögtön döntőt játszhatott.

A fináléban aztán az első felvonásban egy gólváltást követően Csete elhúzott 3:1-re, azonban a vége előtt icike még betalált, így szorossá vált a küzdelem. Felpörögtek az események, mert a második felvonásban gyorsan döntésre akarta vinni a dolgot Csete, már a 9. percben egy büntetővel előnyhöz jutott. Nem tartott sokáig az öröm, mivel ezután icike ellentmondást nem tűrően lőtte ki 16-ról a rövidet. A gólok csak még jobban feltüzelték a játékosokat, mivel pár percre rá ugyanúgy sikerült a tizenhatos előterébe bejátszania a labdát Csetének, mint előbb is láthattuk csak a másik oldalon, és ő is védhetetlenül küldte a hálóba azt. A félidő előtt viszont még összejött az egyenlítés icikének, így továbbra is nyílt maradt a párharc. A második félidőben viszont nagy lövéseken kívül már fontosabb esemény nem történt, így az idényben először nyert tornát Csete Patrik a HUNESZ FIFA Mastersen.

A harmadik hely értelemszerűen Csabcsié lett.

Xbox One

Gogetinho nagy elánnal kezdett Brokkolival szemben, de bárhonnan próbálkozott gólt szerezni, nem tudott kifogni Ter Stegenen. A sok helyzet pedig visszaütött, egy remek adogatás után Brokkoli ugyanis Salahval 11 méterről megszerezte a vezető, és mint később kiderült a győztes találatot. A visszavágón viszont minden bejött a Fradi e-sportolójának, Goge ötöt lőtt - Messivel mesterhárma - megtorlásul az előző meccsért és beverekedte magát a döntőbe. A másik ágon Berti, a Spirit újdonsült játékosa és TrueGunner mérte össze tudását. Hihetetlen szoros meccset játszottak, és a végletekig kiélezett idegek csatájában végül utóbbi játszhatott az első helyért. 

A döntő aztán az első mérkőzésen a hajráig szoros volt, Goge ekkor 2:1-re vezetett, aztán belőtte a harmadik találatát is. Ez az előny pedig úgy tűnt elég lehet a továbbiakban. A visszavágón viszont TrueGunner a 26. percben egy szöglet után előnyhöz jutott és erőteljesen felzárkózott az összesített eredményt tekintve. A félidő lefújása előtt viszont Goge újra betalált Messivel, majd a szünetet követően az 51. percben is sokkolta ellenfelét Mbappéval, amire már nem érkezett válasz, az első hely az FTC játékosnál landolt.

A harmadik helyet Berti szerezte meg, miután legyőzte Brokkolit.

Az első helyért 300, a másodikért 150, míg a harmadikért 75 Masters pontot kaptak a dobogósok, de persze a legjobb 32 játékos részesül a pontokban, az összesített tabellát a hivatalos weboldalon tudjátok megnézniA HUNESZ FIFA Masters legközelebb február 15-én Zalaegerszegen egy Tier 3-mas versennyel folytatódik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!