LEC és LCS: még mindig nem talált legyőzőre a két gigász

LEC és LCS: még mindig nem talált legyőzőre a két gigász

Már két meccs az előnye a LEC és LCS éllovasának.

Újabb két mérkőzést vívott meg a G2 Esports és a Cloud9, de még mindig nem találtak méltó ellenfelet a maguk számára. Az európai és észak-amerikai League of Legends ligát dominálja a két csapat, de még nagyon messze van a szezon vége. Izgalmakban nem volt hiány a LEC és LCS legutóbbi fordulójában!

LEC 3. forduló (5-6. meccsnap)

Óriási formába lendült a Misfits Gaming és a Mad Lions, akik felzárkóztak a gyengélkedő Origen és az újabb vereséget begyűjtő Fnatic mellé. A tabella második helyén négyes holtverseny alakult ki, de a G2 Esports játékosait ez nem zavarja. 6-0-val állnak hat mérkőzés után úgy, hogy legutóbb a Rogue és a Fnatic ötöse felett diadalmaskodtak. Perkzék bombaformában játszanak, egyelőre nem kérdés, hogy ismét ők a LEC legnagyobb esélyesei.

LCS 3. forduló (5-6. meccsnap)

A tengerentúlon is fokozódnak a kedélyek, mivel a Broxah nélkül felálló Team Liquid továbbra is szenved. A többiek köszönik szépen a lehetőséget és profitálnak a tavalyi bajnok gyengélkedéséből, így alakulhatott ki az a furcsa helyzet, hogy olyan csapatok szerepelnek a TL előtt, mint az Immortals és a Dignitas. Xmithiék most kezdenek összerázódni, két győzelemmel zárták a legutóbbi hétvégét. Froggenék pont az ellenkező irányba haladnak, újabb vereségeket gyűjtöttek be, így 3-3-ról várhatják a folytatást, hiába kezdtek zsinórban három győzelemmel. A Cloud9 továbbra is legyőzhetetlen, a G2-hoz hasonlóan nem látták még egyszer sem a "Defeat" feliratot a mérkőzések végén. Zven bombaformában játszik, de megszakadt a tökéletes KDA sorozat, ugyanis a TSM egykori ADC-je begyűjtötte első halálát. Valószínű így sem esett kétségbe a dán játékos, a 72-es KDA önmagáért beszél.

Magyar idő szerint kedd hajnalban még két mérkőzés vár az LCS rajongóira. A Team Liquid a Golden Guardians ellen javíthat, az Immortals folytathatja jó szériáját, ehhez a Counter Logic Gaming Nexusát kell felrobbantaniuk.

Következő fordulók menetrendje

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Lesz olyan csapat, amelyik képes lesz elverni a G2-t és a C9-t a tavaszi szezonban?

  • 0 %
  • 41 %
  • 50 %
  • 9 %
League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.