Kikerült a GeForce Now kínálatából az összes Activision-Blizzard játék

Kikerült a GeForce Now kínálatából az összes Activision-Blizzard játék

Kifejezetten az Activision kérésére történt a váratlan fordulat.

Teljesen ingyen próbálhatjátok ki limitált ideig a GeForce Now felhőalapú gaming szolgáltatást. Akár régebbi gépeken, Androidon és NVIDIA Shielden is futtathatóak magas felbontás mellett a népszerű játékok, amiért egyetlen centet sem kell fizetnetek az első három hónapban. Eddig az Activision-Blizzard termékei is szerepeltek a virtuális polcokon, azonban ennek az időszaknak vége. Az Overwatch, Diablo III és a Call of Duty: Modern Warfare is kikerült a kínálatból.

A váratlan döntés hátterében az Activision áll, akik megkérték az NVIDIA-t, hogy legyenek szívesek eltávolítani a játékaikat a GeForce Now-ból.

"Folyamatosan töltjük fel új játékokkal a GeForce Now-t, de esetenként azzal is számolni kell, hogy egyes címektől meg kell válnunk. Ebben semmi különös nincs, a digitális videojátékok piacán ez gyakran előfordul. Legutóbb az Activision Blizzard keresett meg minket, hogy a szolgáltatásból töröljük a játékaikat. Ennek eleget tettünk, azonban reméljük, hogy a jövőben újra felbukkanhatnak a válaszható címek között ezek a programok. Jelenleg több száz játék érhető el nálunk, de megkerestük további 1500 game fejlesztőjét, hogy megszerezzük magunknak a játékaikat. Hetente jelentkezünk friss információkkal, amelyek mindig tartalmazzák majd a szolgáltatásban elérhető új játékokat." - nyilatkozta az NVIDIA szóvivője 

Az Activision-Blizzard nem indokolta meg egyelőre a döntését, remélhetőleg csak átmeneti a nézeteltérés a fejlesztő-kiadó és az NVIDIA között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már a GeForce Now szolgáltatást?

  • 31 %
  • 0 %
  • 62 %
  • 8 %
  • 0 %