Zalaegerszeg is bekapcsolódik versenysorozatba, hétvégén Tier 3-as FIFA20 kupa jön!

Zalaegerszeg is bekapcsolódik versenysorozatba, hétvégén Tier 3-as FIFA20 kupa jön!

A HUNESZ FIFA Masters ötödik állomásán a nyeremények mellett értékes Masters pontokat szerezhetnek a kilátogató játékosok a FIFA20 Foramax Kupán.

A február 15-én megrendezendő FIFA20 Foramax Kupa 1v1 versenyen Kick-Off módban mérhetik össze az erejüket a nevezők, és minden mérkőzés offline zajlik majd. Online selejtező tehát nem lesz. A Tier 3-as eseményt a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban bonyolítják le PS4-en.

JELENTKEZEK A VERSENYRE: esportteamzeg@gmail.com vagy esport@zlf.hu email címre küld el a jelentkezésed a nickneveddel együtt.

A kezdés délelőtt 10 órától várható és nevezési díj nincs, azonban a részvételhez szükséges a betöltött 14. életév! 14-18 életév között minden esetben szülői hozzájárulás szükséges, melyhez minden érdeklődőnek nyomtatványt küldünk.

Néhány szó a nyereményekről:

  1. helyezett: Cooler Master egér
  2. helyezett: ASUS-ROG laptop hátizsák
  3. helyezett: Cooler Master egér

A verseny menete: négy darab 4 fős csoportot állítanak össze a szervezők, minden kvartettből a legjobb 2 játékos jut tovább. A negyeddöntőktől kezdve egyenes kieséses rendszerben zajlik tovább a küzdelem. A végén a nyeremények mellett a dobogósok 75, 50 és 25 Masters ponttal gazdagodnak. Az országosan 16 legtöbb pontot gyűjtő kvalifikálja magát a nagy döntőre, melynek összdíjazása 1 millió Ft.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!