Imaqtpie elmagyarázza, hogy miért jó választás az Ornn mid

Imaqtpie elmagyarázza, hogy miért jó választás az Ornn mid

A jelenlegi kompetitív meta legtankosabb karaktere a népszerű streamer szerint miden is megállja a helyét.

Michael Santana, ismertebb nevén Imaqtpie a 2010-es évek elejének egyik legjobb LoL-osa volt. A Dignitas csapatában lehúzott három éve során IEM világbajnoki döntőig menetelt, emellett több nagy tornán is diadalmaskodott a hosszú hajáról és Corki választásáról ismert ADC. A TSM Golden Guardians felett aratott győzelmét a streamer is visszanézte és közben kommentálta az eseményeket. Bjergsen Ornn mid választása külön figyelmet érdemelt, mivel ez volt az első alkalom, hogy a brutális tankot nem topra, hanem a középső ösvényre vitte egy profi. Ornnak eddig sem kellett a szomszédba mennie egy kis winrate-ért, mivel az LCS-ben 71,4 %-ban diadalmaskodott az a csapat, amelyik a Hegymély lángját elhozta magának.

A Twitch közvetítésében elég egyszerűen megfogalmazta azt, hogy miért is jó választás a tankos hős midre.

"Nem tudsz carryzni Ornn ellen, mivel ő csak egy kib*szott fal. Lehetetlen bármit is csinálni vele szemben, hiába próbálkozol nem sikerülhet semmi. Ornn egyszerűen nagyszerű. Arccal előre tankolja az egész ellenséges csapatot. Le se sz*rja, csak ott áll és felfog minden sebzést. A tornyokkal is ugyanez a helyzet."

Bjergsen 0/0/11-ben zárta a GG elleni meccset, miközben több mint 22 000 sebzést felfogott, hogy Broken Blade Qiyanával azt csináljon, amit szeretne. A győzelem utáni MVP címet ugyan nem kapta meg Bjergsen, de bebizonyította, hogy az Ornn mid működhet a legmagasabb szinten is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már az Ornn midet?

  • 15 %
  • 0 %
  • 48 %
  • 37 %