Hirdetés

K&H MNEB S2: az első osztályozó LoL kupa legjobb jelenetei

Mesterien megkoreografált megmozdulásokkal hangolódhatunk az utolsó két osztályozó kupára.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Counter-Strike

CSGO - Malta Vibes - Illuminar vs Budapest Five

Hirdetés

Magabiztos játékkal jutott tovább nyolc csapat, a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends osztályozó kupa döntőjébe. Összegyűjtöttük azokat a jeleneteket az első kupáról, amelyekért minden alkalommal megéri nézni az élő közvetítéseket.

A Grim Ravens megújult ötöse elé nem állított egyik ellenfele sem valódi kihívást, Frenna ellenállhatatlan játékával villámgyorsan lezavarták az összecsapásokat. Az első klipben hiába próbál meg mindent wAZIER és a 100%, Miss Fortune egyszerűen nem képes meghalni.

A Grim Ravens a negyeddöntőn sem bízta a véletlenre a győzelem megszerzését, ismét Frenna és Miss Fortune kapta a főszerepet, a Minimal és Zotyi vezette Team Improve Gaming ellen.

The Sad Animeboynak sem kellett a szomszédba mennie néhány outplayért, Gangplankkel a kezei között finoman helyrerakta Olafot, majd Karthust.

Az első osztályozó kupán nem volt kérdés, hogy a Grim Ravens csapatát nem lehet megállítani, tükörsimán húzták be a megérdemelt első helyezést, ezzel övék lett a "first seed". A második helyezés a Lion Attitude-nek sikerült megcsípnie, ami a csapattagok nevei alapján nem meglepetés. A Malacko, Benzz és TsBlackii fémjelezte csapat csak a Grim Ravens elleni utolsó Bo1-ben kapitulált, addig könnyedén vágták át magukat a szembekerülő ellenfeleken.

Az osztályozó kupák utolsó fordulóin további nyolc csapat csatlakozhat a már bejutottakhoz, így alakul majd ki a kupadöntős mezőny. Ha szeretnétek kipróbálni magatokat a K&H MNEB S2-ben, akkor nevezzetek a fordulókra.

Ne feledjétek, hogy ez az utolsó esélyetek arra, hogy bekerüljetek a K&H MNEB LoL osztályozó kupa döntőjébe, ahonnan a legjobb csapatok bejutnak a csoportkörök küzdelmeibe!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te regisztráltál már a K&H MNEB LoL osztályozó kupáira?

  • 0 %
  • 54 %
  • 46 %
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés