Pokimane jelentős összegű ösztöndíjjal támogatja az egyetemista e-sportolókat

Pokimane jelentős összegű ösztöndíjjal támogatja az egyetemista e-sportolókat

A híres streamer szeretné visszaadni a gamer világnak azt a sok mindent, amit ő kapott, és szeretné, ha az oktatás még tovább fejlődne.

Igen komoly projektet jelentett be nemrég a híres Twitch streamer, Pokimane, aki a University of California, Irvine-nal közös munkába fogott, amely során egy 50 ezer dolláros ösztöndíj rendszert indítanak. Az ösztöndíjat azok az egyetemisták kaphatják meg, akik a tanulmányaik mellett e-sportolnak is, ezt a juttatást pedig minden évben kiosztják majd.

Pokimane elmondta, hogy tudja mennyire nehéz összehangolni a tanulmányokat a versenyszintű játékkal, pontosan ezért szeretné támogatni az ilyen karriert bejáró fiatalokat. Ezenfelül STEM Advantage ösztöndíjakat is fog támogatni, természettudomány, technológia, mérnöki és matematika tárgyak esetében.

"...talán nem tudjátok, de mérnöki szakon tanultam, amikor egyetemre jártam. Az oktatás egy olyan dolog, amivel törődni akarok." - mondta Poki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.