Hirdetés

Óriási gödörben a S04, önként ül le a kispadra FORG1VEN

Botrányosan kezdte a tavaszi szezont a Schalke 04 Esports LoL csapata, újabb cserét kell végrehajtaniuk.

Hirdetés

Nehéz mit írni egy olyan csapatról, amelyik 0-6-tal, jelenleg a LEC utolsó helyén tanyázik. A tavaly nyári szezon után sokan úgy gondolták, hogy eljöhet a Schalke 04 ideje, ugyanis sikerült megszerezniük azt a FORG1VENt, akit sokan Európa legjobb ADC-jének tartanak. Hiába a tehetséges kezdőötös, a rengeteg tapasztalat, valami nem áll össze a németeknél. Gilius után FORG1VEN is padra került, utóbbi helyét a fiókcsapat lövésze, Innaxe veszi át.

A görög lövész nem vitte túlzásba a magyarázkodást döntése után, egyszerűen közölte a nagyvilággal, hogy a jelenlegi csapata nem a győzelemért játszik. Ez összeegyeztethetetlen a saját alapelveivel, ezért visszalép a LEC meccsektől, amíg a S04 nem tesz olyan lépéseket, amik a siker útjára visszaterelhetik a klubot.

Több kommentelő egyetért FORG1VENnel, mivel a statisztikák és a játékfelfogása alapján ő volt az egyik, ha nem a legjobbja a gelsenkircheni csapatnak. Mások azt vágják a görög fejéhez, hogy ugyanolyan egoista, nagyképű alak, mint évekkel ezelőtt volt. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik oldal álláspontját fogadja el, az biztos, hogy Innaxe előtt megnyílt a lehetőség, hogy a parádésan teljesítő Schalke 04 Evolution után a nagyok között is megmutassa mire is képes igazán. A S04-nek valódi veszítenivalója nincs főleg úgy, hogy a Rogue és a G2 ellen kell helytállniuk a Valentin-napi hétvégén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted jót tehet FORG1VEN padoztatása a S04-nek?

 • 20 %
 • 13 %
 • 67 %
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • TheNavigat0r 5 hónapja
  ????
  0 0 Válasz
 • Sirly 5 hónapja
  Azért azt hozzá kellett volna tenni hogy az egyik görög streamer chatje megkérdezte tőle hogy mi a baj mire ő: "I'm in a dogshit team and everyone in solo queue is inting me.I'm in a town and a country i dislike and i'm not having fun.My day to day life is not what it should have been." a klippet ahol ez elhangzik már törlésre került. Ennek a tudatában bátran szavazok bármikor, mert ennek az embernek nincs helye nem hogy S04-ben de semmilyen esport csapatban
  0 0 Válasz
  • TaroSix 5 hónapja Sirly
   Így igaz! Ráadásnak amit néztem eddig s04 meccset, ott rendre levolt maradva farmban az ellenfél adc-től, ami valjuk be annak aki farmra épít egy jatékot nem igen pozitív statisztika.(Overpush taktika ha beválik oké, de ha van az enemy coachnak esze nem fog.) És akkor itt még nem beszéltem a játékos megítéléséről a belső körökben, aki korrekt úgy fogalmaz, hogy forgiven megköveteli a saját szavát, aki csúnyábban azok szerint meg egy toxik ember akivel nem lehet együtt dolgozni.
   0 0 Válasz
 • Komojtalan 5 hónapja
  Tavaly amikor még Bluezor többet streamelt nagyon szidta és örült amikor az ellenfél csapatában volt.
  0 0 Válasz
 • zaviika 5 hónapja
  Eléggé kiégett player
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés