Óriási gödörben a S04, önként ül le a kispadra FORG1VEN

Óriási gödörben a S04, önként ül le a kispadra FORG1VEN

Botrányosan kezdte a tavaszi szezont a Schalke 04 Esports LoL csapata, újabb cserét kell végrehajtaniuk.

Nehéz mit írni egy olyan csapatról, amelyik 0-6-tal, jelenleg a LEC utolsó helyén tanyázik. A tavaly nyári szezon után sokan úgy gondolták, hogy eljöhet a Schalke 04 ideje, ugyanis sikerült megszerezniük azt a FORG1VENt, akit sokan Európa legjobb ADC-jének tartanak. Hiába a tehetséges kezdőötös, a rengeteg tapasztalat, valami nem áll össze a németeknél. Gilius után FORG1VEN is padra került, utóbbi helyét a fiókcsapat lövésze, Innaxe veszi át.

A görög lövész nem vitte túlzásba a magyarázkodást döntése után, egyszerűen közölte a nagyvilággal, hogy a jelenlegi csapata nem a győzelemért játszik. Ez összeegyeztethetetlen a saját alapelveivel, ezért visszalép a LEC meccsektől, amíg a S04 nem tesz olyan lépéseket, amik a siker útjára visszaterelhetik a klubot.

Több kommentelő egyetért FORG1VENnel, mivel a statisztikák és a játékfelfogása alapján ő volt az egyik, ha nem a legjobbja a gelsenkircheni csapatnak. Mások azt vágják a görög fejéhez, hogy ugyanolyan egoista, nagyképű alak, mint évekkel ezelőtt volt. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik oldal álláspontját fogadja el, az biztos, hogy Innaxe előtt megnyílt a lehetőség, hogy a parádésan teljesítő Schalke 04 Evolution után a nagyok között is megmutassa mire is képes igazán. A S04-nek valódi veszítenivalója nincs főleg úgy, hogy a Rogue és a G2 ellen kell helytállniuk a Valentin-napi hétvégén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jót tehet FORG1VEN padoztatása a S04-nek?

  • 20 %
  • 13 %
  • 67 %