Célegyenesben Wukong: két szerepben lesz bevethető igazán a Riot tervei szerint

Célegyenesben Wukong: két szerepben lesz bevethető igazán a Riot tervei szerint

Megosztotta a Riot a Wukonggal kapcsolatos újabb terveit.

Egyszerűen hihetetlen, hogy a Riot Games mennyit dolgozik a mini-reworkre készülő Wukongon. A Majomkirály eddig sem került le a fejlesztők napirendjéről, de az utóbbi hetekben kicsit háttérbe szorult. Most újra itt az alkalom, hogy megmutassa a Riot csapata, igenis képesek kihozni valami jót a jelenleg középső ösvényen hódító karakterből. 

Újabb tervek Wukonghoz

A következő PBE patchekben mindent megtesznek azért, hogy Wukong szerepét megváltoztassák, mivel túlságosan egy ösvényre fókuszálnak a játékosok. Szeretné a Riot, hogy az assassin hős topon és a dzsungelben tűnjön föl az esetek legnagyobb részében, azonban nem céljuk az, hogy teljesen ellehetetlenítsék azokat a játékosokat, akik mégis úgy döntenek, hogy midre pickelik. Ehhez a posztcseréhez megpróbálnak olyan eszközöket a Majomkirály kezébe adni, amik használatával "trükkös és leleményes" megmozdulásokra lehetnek képesek az idézők.

Mark Yetter kitért arra is, hogy Wukong szinte biztosan nem kap vizuális fejlesztéseket (VGU), mivel vannak ennél nagyobb prioritást élvező projektek is. Cserében a játékmenetre fókuszálhatnak a fejlesztők, ami remélhetőleg minél hamarabb megújulhat az éles szervereken is. Pontos időpontot még nem kaptak a Wukong rajongók, de a "hamarosan" biztatásra adhat okot. Először a teszt szerverre érkezik majd meg az újabb frissítés, majd ha minden a tervek szerint alakul, utána már hivatalos patchben is jöhetnek a változtatások.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik szerepben játszottad a legtöbbször Wukongot?

  • 28 %
  • 53 %
  • 13 %
  • 3 %
  • 3 %