Tekkz bemutatta a legjobb cseleit, és az egyik legegyszerűbb a kedvence!

Tekkz bemutatta a legjobb cseleit, és az egyik legegyszerűbb a kedvence!

Milánóban a FIFA eClub World Cup 2020 eseményen kapták mikrofon végre a fiatal szupersztárt, aki épp a Fnatic-kal küzdött a klubvilágbajnoki címért. A brit e-sportoló elképesztő, de még mindig csak 18 éves, mégis elképesztő múlttal és eredményekkel rendelkezik.

Donovan "Tekkz" Hunt derült égből villámcsapásként csöppent a professzionális FIFA közegbe, és alig egy év alatt meghódította az Xbox mezőnyt, aztán ellentmondást nem tűrően felült a trónra. Alig volt 16 éves mikor kijutott az első versenyére, és az akkori FUT 18 Champions Cup Barcelona verseny fináléjában kiütötte az argentin nagyágyút, Nicolas99fc-t 9:3-ra. Ezzel 22 ezer dollárt nyert, és útjára indult a profi karrierje, majd végképp beírta magát a FIFA történelemkönyvébe. Azóta 15 első helyet szerzett a különböző tornákon és ligákon.

Elmondása szerint a nap nagy részét mindig is FIFA-zással töltötte, de ez egy tinédzser esetében nem jelent feltétlenül nagy gondot, hiszen általában az iskola mellett van idejük ilyesmire. Rengeteget játszott a barátai ellen, és egyre többet győzött, magabiztosabbá vált, majd rájött arra, hogy képes lehet magasabb szinten is megállni a helyét. Először online versenyekre kezdett jelentkezni, amikből egyre többet nyert meg. Ezután jött az áttörés, mikor is kvalifikálta magát az egyik nagy eseményre, amire nem csak elutazott, de behúzta az első helyet is. Ez volt az a pillanat, amikor feljutott a csúcsra és azóta sem tágít onnan, mégis hónapról hónapra gyakorol és fejlődik, mert ő akar a legjobb lenni.

Most a milánói eClub World Cup versenyen egy rövid beszélgetés erejéig megosztotta az ő 5 kedvenc skill moves mozdulatát, és be is mutatta miként kell őket könnyedén és egyszerűen megvalósítani a játékban:

A videóben látható cseleket azért leírtuk nektek, valamint azt is hozzátettük hogyan tudjátok elővarázsolni a játéka:

Rainbow Flick (4*)

  • PS4 & Xbox One: A jobb kart először lefelé, majd kétszer felfelé nyomjuk meg.

Elastico (5*)

  • PS4 & Xbox One: A jobb kart először jobbra, majd forgassunk bal irányba.

Drag Back (2*)

  • PS4 & Xbox One: R2 + R2 + bal kart lefelé kell nyomni

Sombrero Flick (5*)

  • PS4 & Xbox One: A jobb kart kétszer fel kell tolni, majd lefelé

Scoop Turn (5*)

  • PS4 & Xbox One: Ez alapjában véve egy Fake Shot, a lövés után rögtön a passzot kell megnyomni, miközben az L1/LT gombot nyomva kell tartani.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te meg tudod csinálni a listán szereplő cseleket?

  • 20 %
  • 20 %
  • 60 %