Pro Clubs játékos nyerte a zalaegerszegi 1v1 FIF20 Foramax Kupát!

A HUNESZ FIFA Masters bajnokságában az ötödik állomás Zalaegerszeg volt, és a Tier 3-mas verseny végeredménye egy Pro Clubs játékos győzelmét hozta.

A HUNESZ FIFA Masters egy több versenyből álló e-sport bajnokság, amelynek minden egyes rendezvényén az értékes nyeremények mellett Masters Pontokat is kaphatnak az indulók. Ezek alapján megszületik egy ranglista, a szezon végén az összesítés után kiderül, hogy ki lesz konzolonként - PS4 & Xbox One - a legjobb 16 játékos. Ők bejutnak az egy millió forint összdíjazású nagy döntőbe, ahol eldönthetik el ki lesz az ország abszolút bajnoka.

A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban mérhette össze tudását 16 játékos a hétvégén, ahol a Tier 3-mas versenyt PS4-en szervezték meg Kick-off játékmódban. A négy darab négyes csoportból az első két helyezett ment tovább, ezek után pedig egyeneses kieséses szakasszal folytatódott a megmérettetés. A nagy csatározások végén kialakult a végső sorrend, és mint kiderült az első helyen a Veszprém Futsal eSport Pro Clubs együttesének játékosa végzett:

Elődöntők

Örs 7:3 Jácint
Gábor 3:0 Gergő

Harmadik helyért:

Gergő 2:1 Jácint

Döntő:

Örs 2:1 Gábor

  1. hely: Szentgyörgyvölgyi Örs
  2. hely: Kiss Gábor
  3. hely: Koós Gergő
  4. hely: Horváth Jácint

Az első három helyezett 75, 50 és 25 Masters Pont mellett Cooler Master egér, ASUS-ROG laptop hátizsák, valamint egy szerényebb Cooler Master egér gazdag tulajdonosává vált. A negyedik helytől egészen a 16-ig tovább Masters Pontokat osztottak ki.

A HUNESZ FIFA Masters legközelebb Nyíregyházára látogat február 21-én.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!