Ingyenes battle royale mód érkezik a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-hez

Ingyenes battle royale mód érkezik a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-hez

A pletykák szerint még odébb van a Warzone megjelenése.

A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare sem úszhatja meg battle royale mód nélkül, de a híresztelések szerint már nem kell sokat várni az új típusú élményre. A Call of Duty: Warzone névre keresztelt játékmód ingyenesen elérhető lesz mindenki számára, de még néhány napot várni kell, ha szeretnétek élesben is kipróbálni.

Természetesen az Infinity Ward és az Activision-Blizzard mindent megpróbál majd azért, hogy a játékosokat pénzköltésre sarkallja, ezért a Warzone-ban ott lesz a funkció, hogy egyetlen kattintással teljes verziós CoD: MW fejlődjön ki belőle. Többen úgy gondolják, hogy a battle passek fejlődése és a kozmetikai elemek megosztásra kerülnek a Warzone és a Modern Warfare között. A hadszíntéren egyszerre 200 játékost enged majd egymásnak a rendszer, csak legyen olyan PC, ami bírja ennyi karakter mozgatását. Bíznak benne többen is, hogy az Apex Legendsben hatalmas népszerűségnek örvendő pingelési rendszer a Warzone-ban is visszaköszönhet, emellett arra is számíthattok, hogy csapatosan vegyétek fel a harcot az ellenséggel.

A terület csökkenéséért mérgező gázok felelnek majd, az újraéledési rendszer egy sosem látott formában jelenhet meg. A halott játékosok a gulágba kerülnek, ahol utolsó vérre menő 1v1 csatákat vívnak. Aki győz, visszakerülhet a br meccsbe, aki veszít, az csak egy csapattársa szemszögéből nézheti tovább a küzdelmeket. Az adatbányászok megtalálták több Ground War nap nevét is, mint potenciális Warzone térképek. A Boneyard, Quarry, Port mellett olyan multis helyszínek is kibővített formában jelenhetnek meg, mint a Vacant, Broadcast vagy a Killhouse. Állítólag ezek a mapok kétszer akkorák lesznek, mint a Call of Duty: Blackoutban megjelentek. A fájlok között felfedezték még a Respawn Tokeneket is, amik arra utalnak, hogy ezekkel egyből visszatérhet a játékos a mérkőzésbe és nem kell a gulágon harcolnia.

A források szerint március elején már meg is érkezhet a Warzone teljes verziója, ami anyagi ráfordítás nélkül játszható lesz minden gamer számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!