Pénteken Nyíregyházán folytatódik a HUNESZ FIFA Masters versenysorozat!

Pénteken Nyíregyházán folytatódik a HUNESZ FIFA Masters versenysorozat!

Már nem csak a fővárosra koncentrálódnak a FIFA20 LAN események, a HUNESZ Masters keretein belül egyre több helyszín rendez színvonalas tornát az ország minden pontján.

A HUNESZ Masters hatodik állomásán, Nyíregyházán a Continental E-sport Kupán gyűjthetnek újabb pontokat a FIFA játékosok. A február 21-én, pénteken 12 órától kezdődő versenyre nincs online selejtező, tehát a teljes lebonyolítás offline körülmények között történik. A Tier 3 besorolású rendezvény alatt minden mérkőzést Kick-off játékmódban játszanak le.

Csak egy konzol, méghozzá PlayStation 4 lesz a helyszínen, viszont a nevezőknek tudniuk kell, hogy a részvételhez szükséges a betöltött 14. életév! 14-18 életév között minden esetben szülői hozzájárulás szükséges, melyhez minden érdeklődőnek nyomtatványt küldünk. Regisztrálni egy online felületen és offline is lehet:

Jelentkezni az alábbi oldalon lehet, nevezési díj nincs!

A Masters pontok mellett az alábbi nyeremények várják a legjobbakat:

  1. helyezett THRUST THURA GXT 860 Gamer Billentyűzet + Continental ajándékcsomag
  2. helyezett THRUST 7.1. Radius GXT 350 Mikrofonos Gamer Fejhallgató+ Continental ajándékcsomag
  3. helyezett THRUST LOCX GXT 133 Gamer Egér + Continental ajándékcsomag


Az esemény az alábbi linket érhető el!

Az eseményen további érdekes elfoglaltsággal is el lehet ütni az időt, ki lehet majd próbálni az NBA-t, virtuális autóversenyzést, zwift kerékpározást, és még kvízjátékban is részt lehet venni. Legyen szó játékosról vagy érdeklődőről, mindenképp érdemes kilátogatni a Géza utca 8-16-ba, vagyis a Continental Arénaba!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!