Sokkal nehezebb LoL-ban magasabb divíziókba jutni,  szándékosan lassít a Riot

Sokkal nehezebb LoL-ban magasabb divíziókba jutni, szándékosan lassít a Riot

Nehéz döntés elé került a Riot, de a szerintük kisebbik rosszat választották.

Több játékosnak is feltűnt, hogy a tizedik szezonban sokkal lassabban gyűlnek a győzelemmel végződő rangsorolt meccsek után a ligapontszámok. Egy idéző 36-0-t repesztett, amivel simán elérte a Diamond 2 MMR-t, de a rendszerben egyelőre be kell érnie a Platina ranggal. A Riot Games válaszolt erre a különös jelenségre.

A hivatalos álláspont szerint szándékosan megnövelték a fejlesztők a létramászás idejét. Ezzel azt szerették volna kiszűrni, hogy a smurf (alt) felhasználói fiókok ne tegyék teljesen tönkre a rangsorolt mérkőzéseket. Arra bátorítják ezzel a húzással a játékosokat, hogy maradjanak a main accountjaik mellett és fejezzék be a smurfölést.

Elméletben ez nagyon jól hangzik, de azt valamiért nem vették figyelembe a Riotnál, hogy így a smurfök nem 40-50 meccs alatt jutnak fel magasabb ELO-ba, hanem 70-80 mérkőzésre is szükségük van. Vagyis sokkal több időt töltenek el a gyengébb képességű mezőnyben, ami semmiképp sem tesz jót az ellenséges csapat tagjainak. Természetesen a társak nagyon örülnek a smurföknek, mivel 1v9-ben képesek carryzni a meccseket az ilyen playerek. Ez a kettősség az, ami meghatározza a laddert az alacsonyabb szinteken, de a Riot döntése valószínűleg nem számolja fel a problémát.

Összességében az MMR-re nincs hatással a Riot beavatkozása, de a tényleges rangsorolást igenis meg kell szokni minden játékosnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is érzékelted a lassított rangszerzést?

  • 82 %
  • 8 %
  • 4 %
  • 6 %

Partnereink ajánlata

Gamestar

  • hi_im_lobotomy 4 éve
    Sztem ezzel csak azt érték el, h a smurf-ök tovább rohadnak low-ELO-ben ezzel casualy felborítva a game-ek amúgy is kényes/szeszélyes játékegyensúlyát. Szóval... nem tudom, komoly fájdalmat okozna-e, de nem lehetne megoldani, h ne pöcögtessenek folyamatosan a játékon, hanem minden úgy lenne, ahogy eredetileg ki lett találva?
    0 0 Válasz
    • OPTIC 4 éve hi_im_lobotomy
      Szívemből szóltál
      0 0 Válasz
  • MiszterSzandii 4 éve
    Á szóval ezért vagyok 5 win után még mindig Iron3-ban...
    0 0 Válasz
  • Siderman5 4 éve
    Én 56 win 23 lose-al iron1-ben vagyok pedig érezhető hogy a win rate-m eléggé felfele mutat, és az mmr-em sem túl rossz ( mondjuk iron 3-ból kezdtem a szezont)
    0 0 Válasz
  • BenjixDD 4 éve
    Egyszerűen low elo ban nem lehet kintebb mászni gold ban olyan papír játékosok vannak hogy az elképesztő. Főleg hpgy gpld 1 ből visszadobott silver aljára. Van értelme.
    0 0 Válasz
  • Horytnica 4 éve
    Én már nem egyszer tapasztaltam. Van egy 10-15-ös győzelmi sorozatod és onnantól kapod az autistákat magad mellé. Tavaj 6x promóztam s1-ből goldba. Kb egymás után. Kb a 3 első meccs insta lose volt mindig. ;) majd ledob s1 93lp kövi meccs poromó majd megint kuka 3 meccs. Ott nálam elásta magát a riot. Nem egyszer olyan társakat kapok S1-S2 körbyékén amiket vas legaljába se érnének semmit. Nem vagyok nagy játékos. De tudom mit csinálok, vagy is tudtam. De hogy a riot nem tudja mit csinál az 100%. A játék színvonala évről évre sülyed. Kb. Már élvezhetetlenek a meccsek is. A meccsek 95% eldől az első 5 perc alatt majd a maradék 20-25-öt végigcumizod úgy hogy már a 7. percben 5-25 az enemynek.Erre mondtam azt mindig is hogy van 200 másik játékom amivel elszórakozhatok, és nem vagyok összezárva olykor 4 egoista kreténnel.
    0 0 Válasz
    • ZeroFace 4 éve Horytnica
      goldban sem jobb.. platban sem jobb.. ne aggódj ameddig lolozol nem fogod sose megérteni tudd be annak hogy autista az összes és hozzd a laned...
      0 0 Válasz
      • Horytnica 4 éve ZeroFace
        Istenigazából nem az a baj, hogy nem jutok fel. Eleinte zavart de mára pont leszarom. A legnagyobb baj az a történet amit mondtam. Ha nyersz 10-15 mecset húzóba akkor utána kapod a full hülyéket. Nem vagyok sztár nem megy a solo carry nekem kell egy normális csapat azok sem kellenek hogy sztárok legyenek csak minimálisan használják a térképet és a pingekre reagáljanak. Akkor énnia látványosabban jobb meccseket megyek. Majd amikor kapom a full kreténeket. Rá pingelek hogy a saját pinkjét szedi ki az enemy jg és még utána is pussol engem letilt a rendszer a nagy piros felkiáltójel villog a valaga alatt és nem veszi észre. Meghal 4x és kész egy hit akárki az enemy midesnek onnantól vege a meccsnek. Szóval nekem ezelből lett elegem....
        0 0 Válasz
  • Tundererdo 4 éve
    Rosszul közelítitek meg. Nem csak arról van szó hogy ki jobb ügyesebb, hanem kinek van több kitartása. Mivel nehezebb elérni többet is fog jelenteni egy egy ugrás nem csak jaj megvan gold4 mostmár nyugizhatok. Smurfökkel nem tudsz mit kezdeni mert mindig lesz pár mami kedvence aki arra élvez hogy az otp hősével agyonalázhat tapasztalatlanabb játékosokat olyan címen hogy tartalmat gyártok a nézőimnek. Lehet amúgy jobb lenne több célt szolgáltatni bár ahhoz talán több játékmód is kellene. Vagy olyan rankedredszert felállítani amiben csak egy adott hőssel szerepelhetnél pl. Már lenne mindenkinek 150 új rankede.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!