Son sérülése hatással lesz az UCL RTTF lapjára?

Son sérülése hatással lesz az UCL RTTF lapjára?

Egyre többen érdeklődnek a dél-koreai játékos állapota miatt a játékban található lapja jövőjéről, de a válasz megnyugtató mindenki számára.

Hueng-Min Son, a Tottenham Hotspur támadója jelenleg az egyik legjobbja csapatának. Népszerűsége sokat nőtt az utóbbi egy-két évben remek teljesítményének köszönhetően, de a FIFA20-ban is sokan szeretik. Az EA Sports a 87-es alap kártyája mellett már 5 speciális verzióval örvendeztette meg őt és a rajongóit. Vasárnap az Aston Villa elleni Premier League összecsapáson azonban sérülést szenvedett, de csak a mérkőzés után derült ki, hogy a jobb karja eltört. A játékos végig a pályán volt, ráadásul duplázott, és a 94. percben szerzett második találatával nyerték meg idegenben 3:2-re a találkozót. A hivatalosan közzétett információk szerint több hetet kell majd kihagynia.

Nem szabad elfelejteni, hogy a FIFA20-ban sokan előszeretettel építik be a dél-koreai játékost a PL csapatukba. A FUT-ban az öt csillagos gyengébbik láb és a négy csillagos skill moves értékek hatékonynak bizonyulnak.

Jött azonban a sok-sok kérdés, hogy a Bajnokok Ligájában megjelent lapjával mi lesz a helyzet. A Tottenham ugyanis az RB Leipziggal játszik a legjobb 16 között, és ha továbbjutnak frissülnie kellene, legalább 1 ponttal. Nem kell aggódnia senkinek, mivel amíg az angol együttes továbbjut, addig Son lapja is erősödni fog. Egy dolog viszont kizárható, a felépüléséig nem kap újabb speciális itemet a támadó, bár a duplája még akár egy Team of the Week-et megérhet, de ez február 19-én, szerdán kiderül.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked megvan Son UCL Road to the Final lapja?

  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %