Son, Dybala és Neuer 90-en állt meg, íme az új TOTW!

Son, Dybala és Neuer 90-en állt meg, íme az új TOTW!

Megjelent a 23. Team of the Week együttese, és az új lapokat este 7 órától nyithatjátok a csomagokból.

A német kapus másodszor kerül be a FIFA20-ban a hét legjobbjai közé, miután a Köln elleni nagyarányú siker alatt pompásan védett. A Manchester United a Chelsea ellen aratott fontos győzelme alkalmával Maguire nem csak remekül védekezett, de gólt is szerzett. Mellette Glik bár nem nyújtott olyan kiemelkedő teljesítményt, mégis kapott egy 7/10-es osztályzatot a Monaco 1:0-ás nyögvenyelős győzelem végén.

A Lazio nagyot játszott a hétvégén, miután legyűrték 2:1-re az Intert, megelőzték őket a tabellán és feljöttek a második helyre. Milinko-Savic nevéhez pedig a győztes találat fűződik. Pepe segítségével meg az Arsenal lőtte szét a Newcastle hálóját, a 4:0-hoz egy góllal és két gólpasszal járult hozzá az elefántcsontparti szélső.

Elől Son igazi hőssé vált, az ő duplája hozta a három pontot a Tottenhamnek, után viszont egy műtéttel kell szembenéznie. Dybala ugyanilyen értékelésű kártyát kapott, pedig ő csak egy gólt szerzett a Brescia ellen a 39. percben. Rajtuk kívül természetesen az EA Sports még válogatott a parádés futballisták és a pályán nyújtott teljesítményük alapján:

Kép

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek bejön a Team of the Week 23?

  • 0 %
  • 100 %