Esport 1 Közösség - Miért és hány E1 pontot lehet szerezni?

Esport 1 Közösség - Miért és hány E1 pontot lehet szerezni?

Az Esport1 Közösség még többet tud, lássuk miért jár az E1 pont!

Az Esport1 Közösség nemrég megújult és nagyon sok újdonság került az oldalra. A közösség tagjai már szavazhatnak, részt vehetnek nyereményjátékokon, a Piacon új Skineket húzhatnak be és ehhez persze felhasználhatják az E1 pontjaikat. Nagyon sok kérdést kapunk tőletek azzal kapcsolatban, hogy mi hány pontot ér, hogy mivel lehet még több pontot szerezni. Ebben a cikkben az oldal minden olyan aktivitását felsoroljuk, amiért jár az E1 pont és azt is megmutatjuk, hogy mi mennyit is ér. Vágjunk is bele!

Miért jár E1 pont?

Ebben az esetben meg kell különböztetnünk olyan lehetőségeket amikért csak egyszer, akkor viszont extra mennyiségben, illetve olyanokat, amikért folyamatosan jár majd a pont.

Egyszeri E1 pontszerzési lehetőségek

  • A regisztrálás után az első belépés: 100 pont
  • Feliratkozás a Esport1 hírlevélre: 100 pont
  • Twitch fiók és az Esport1 Profil összekötése: 10 pont
  • Feliratkozás 1 Esport1 Twitch csatornára: 10 pont
  • Feliratkozás 1 játékrovatra: 10 pont

A fenti lehetőségeket egyszer tudjátok megcsinálni, azonban az utolsó kettőnél nem feltétlenül jelent csak 10 pontot az egész. Mivel több játékban is van közvetítésünk, ezért több Twitch csatornán is mennek az adásaink. Ha feliratkozol egy csatornára, akkor már a tiéd is a 10 pont, de abban az esetben, ha másikra is dobsz egy követést, akkor azért ismét jár a jutalom. Ugyanez igaz a rovatokra is, a 10 pont darabonként jár, nem összesen. Ebben a pillanatban 23 rovatunk van és az tuti, hogy ezzel még nem ért véget a történet. Ahogy jönnek az újabb játékok, új rovatok jelennek majd meg, amikért szintén jár majd a pont. 

Folyamatos E1 pontszerzési lehetőségek

  • 1 cikk elolvasása: 1 pont
  • 1 cikkhez/termékhez való hozzászólás: 1 pont
  • 1 szavazáson való részvétel: 3 pont
  • 1 perc stream nézés az Esport1 csatornákon: 1 pont
  • 1 cikknél/terméknél 1 emote használata: 1 pont

A fenti lehetőségek mindig a rendelkezésetekre állnak. De tőletek sokszor kapunk ezzel kapcsolatban kérdéseket, amit most itt megválaszolunk. A cikkek olvasása közt időnek kell eltelnie, az nem működik, hogy megnyitjátok a nap összes cikkét és már megy is a 20-30 pont. A pontot a cikk megnyitásakor automatikusan megkapjátok, de két cikk olvasása között 1 percnek kell eltelnie. A helyzet ugyanez, a szavazásnál és persze a hozzászólásoknál is, két megjegyzés vagy két véleménynyilvánítás között el kell telnie 1 percnek. A másik sokszor elhangzó megjegyzés, hogy a "stream nézés esetében mikor jár a pont?". Az E1 pontokat akkor kapjátok meg, ha az Esport1 felületén nézitek a Twitch adást. Ha látjátok az oldalon, hogy valamelyik csatornánk élőben van, erről láthattok egy képet is lejjebb, akkor azon keresztül megtaláljátok azt az oldalt, ami számolja nektek a pontokat. 

Küldetések és egyedi lehetőségek

  • Napi küldetés elvégzése: 15 pont
  • Heti küldetés elvégzése: 100 pont

A fenti lehetőségeken kívül a napi, a heti és persze az egyedi küldetéseken szerezhettek pontokat. Első kettő esetében konstans pontokat kaphattok, de az utóbbi már más, a nevéből eredően itt lehet, hogy sok pont üti a markotokat, de az is előfordul majd, hogy a küldetés már egyből egy nyereményt jelent majd. 

Ne feledjétek, rátok is vár az Esport1 Közösség!


OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!